Friday, June 22, 2012

Happy Birthday Big Boss !!!

Salam Jumaat utk semua.......
Semoga hari ini menjanjikan yg terbaik utk semua.......
kali nie remy nak crita pasal supprise party utk remy punya DGM
(Deputy General Manager ) En Zaki Omar..... kiranya 2nd boss besar kat tempat remy.....
Majlis diadakan pada harijadi boss remy yg jatuh hari rabu yg lalu......kejutan dilakukan selepas majlis perpisahan perantis Gems student. kiranya bila boss balik ke opis  selepas majlis gems tu tertiba jer....
Supprise !!!!!
happy birthday boss.....!!!!!!
bergegas jugak remy dari function kat atas lepas tu terus nak joins majlis kat bwh pulak.... dah keje remy kan kulikutif ....kiranya tolak troly cake pun remy kena buat jugak...he3.... plus tukang angkat hadiah yg berat tu....... dan yg paling best tukang perabih kek yg sedabak  besar.....
Makanan pun simple jer..... tak heavy pun sebab dah kenyang waktu function gems tu...yg penting mesti ade cokkodok... ala...jemput2 pisang!. cuma yg special ade birthday cakes.... manager pun ramai yg join untuk wish happy birthday utk En Zaki....remy awal2 dah wish.... lagipun remy boleh dikatakan mesra jugaklah dgn boss remy nie... siap boleh bergurau senda sambil2 geletek perut dia...ha3..... korang berani ?????
apa apa pun , semoga panjang usia boss! remy doakan semoga kesejahteraan sentiasa bersamamu.......

P/S :- Juga ucapan selamat hari lahir utk  mama maszull kerana menyambut hari kelahiran pada hari ini........
selamat hari lahir mama...... semoga kebaikan merahmatimu..... amin!

14 comments:

Saya Disini said...

bnyk karipap//teringin la

~Beb~ said...

cake tu lazat sgt rope nye remy.. waduh! dlu kt opis klu ade beday2 ni suke! sbb ade mkn2. and stop bekerja beberapa minit. ahaks! mengulo

Remy hazza said...

saya disini....
he3..kalau dapat yg panas lagi best......

Remy hazza said...

FM....
eh sama ler... ada function...dapat ler ngulo...he3... btw... kek tu kiteorg buat sendiri...tak perlu beli kat luar sebab kan kat sini dah ada pastry deptment...request jer.....

maszull said...

assalamualaikum remy...selamat hari lahir buat bos remy...

mekacih juga atas ucapan hari lahir untuk mama tu yer mekacih remy...:)

Remy hazza said...

mama...
wassalm.....
sama sama mama..... mesti byk dapat gift dari anak2 ngan en abah......
semoga mama happy2 hari nie dan juga seterusnya......

Asyiqin Haulisah said...

happy birthday boss. hamboii kek tu.

3no gr33ny said...

bestnye kek tu =)

Remy hazza said...

asyiqin....
kek buat sendiri...... hambik kau... nak besar mana pun takpe..... he3

Remy hazza said...

3no gr33ny....

memang best.... rich chocolate cake...... kena sepotong pun dah kenyang!

Eera Shera said...

kek coklat! aduh sdpnye..birthday thn dpn mntk bro blnje kek sebijik hehehe

Remy hazza said...

eera....
boleh saja......nanti remy blanja kat dlm nie.....nak berapa tingkat punya....he3

misz_eyza said...

adakah cekodok pisang tue hasil kerja tangan remy hihi....

Remy hazza said...

eyza.....
he3......
tukang mkn jer eyza......
yg buat org lain.........

 

Template blog ilham dari alif ismail