Wednesday, June 27, 2012

wordless wednesday #26 pren together gether......


P/s:- semua yang hadir di  blog remy adalah sahabat, teman dan yg paling penting.... pren together gether.......

20 comments:

Eera Shera said...

x nk buat gathering ke bro? hehe

Remy hazza said...

eera......
tak de masaalah...... tapi ade ker kenkawan nak dtg??? he3
bro bukan nya retis pun......

Nazri Razra said...

I wanna be ur Fren...

baguznet said...

sebab x datang kenduri sblm ni, blm blh kira pren together gether. ekekeke

Isi buah...

misz_eyza said...

always be ur frenz walau hanya kenal dalam blog sahaja huhu...

Remy hazza said...

abe....
dah lama kita berkawan kan.... dah mesraaaa......

Remy hazza said...

baguznet.....
ala bro..... tak aci ler..... remy segan teramat..... he3

Remy hazza said...

eyza.....
jauh dimata dekat dihati.....
tak bersua tak semestinya tak mesra...... kan?

Kancil 8349 said...

terima kasih menghargai kami..

kancil tag remy...harap sudi menyertai

http://kancil8349.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu_27.html

Aien Alien said...

pren together-gether abang remy :)

My Life's Journey said...

Abang remy .. chak!!!

Trm kasih bang .. kami yang membaca coretan ni pasti tersenyum dan terharu .. thank u bang remy ..(^_^)

misz_eyza said...

betul betul betul...

biar jauh di mata namun kekal di hati sbb ikatan persahabatan kekal selama-lamanya.

maszull said...

assalamualaikum remy...teman alam maya mama memang sokong tu...:)

mama dtg nak bagitahu remy kena tag yer...

http://maszull.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu_27.html

Remy hazza said...

kancil.....
semuanya istimewa.....
tak bersua tak bermakna tak hargai perhubungan itu......
adakalanya .....yg jauh itu lebih berharga......

thanks tagged remy....
insyaAllah akan remy usahakan.....

Remy hazza said...

aien.....
semestinya.... dulu , kini dan selamanya.......

Remy hazza said...

umie....
setiap yg hadir satu keistimewaan utk abg remy.... kita hargai pertemuan di alam maya ini.......

Remy hazza said...

eyza.....
thanks eyza......
sebenarnya kawan tak susah dicari.... tapi persahabatan itu yg susah.....
hanya jarak jer yg memisahkan kita semua....

Remy hazza said...

mama....
wassalm....
mama dah kita ibu alam maya utk remy... nasihat dan teguran akan remy hargai......

terima kasih tagged remy... insyaAllah..... akan remy usahakan nanti......

LiNda said...

seronok ade blog kan sebab dapat ramai kawan.kalo de salah dan silap bolehla tegur linda ye.
wat la gathering remy

Remy hazza said...

linda....
nobody perfect....same to remy.... sebarang pandangan, kritikan dan panduan..... dialu alukan.....
remy pun bukannyer pandai sangat berbloging nie......
ikut pemahaman sendiri jer.....

 

Template blog ilham dari alif ismail