Wednesday, June 13, 2012

wordless wednesday #24 bila hati sudah terpaut !

P/s:- mencintai tak semestinya memiliki......

43 comments:

Eza Boom Boom :) said...

bila hati dah terpaut, bau kentut pun bau wangi. muahaha. :D. Ye la, dalam hati ada taman la katakan..

~Beb~ said...

harap2 remy bakal memiliki sesiapa yg remy cintai.. insyaAllah..

Adylia Qarissa said...

taman bunga ke taman permainan nie?? heheee

cinnamon.com said...

terus aje ajak rombongan utk meminang

LiNda said...

kalo dah suke cepat2 masuk meminang. hihi..suke ayat mencintai x semestinye memiliki. Semoga remy bertemu jodoh dengan gadis yg disukai..:)

afzalsukasuki said...

hoho remy sape tu?aku kenal dia tak?hehehe

NasZ said...

betul tu. saya tahu perasaan tersebut.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

Remy hazza said...

eza....
kentut yg busyuk tu, kalau hari2 kena hidu...lama2 jadi sedap jugak....he3

Remy hazza said...

FM....
Alhamdulillah.....
setia pada yg satu......

Remy hazza said...

adylia.....
taman asuhan kanak2......
mana ade... just to share jer.....
kata hati suka dimengerti.....

Remy hazza said...

cinnamon....
betul tu... sapa2 yg dah ready tu..... tunggu apa lagi......
benda yg baik tak elok dilengahkan....

Remy hazza said...

linda.....
remy sudah dimiliki......he3
cuma cinta pada benda lain jer.....
bukan orang tau......

Remy hazza said...

zal....
mana ada sapa sapa.....
perasaan cinta tu pelbagai kan....
pada parent, sahabat, alam......

Remy hazza said...

nasz....
perasaan kekadang sukar dimengerti....
hati berkata lain... tapi yg kuar pada bicara juga lain.....

misz_eyza said...

yeah setuju sangat2 quote di atas...sangat perit nak melupakan seseorang bila hati sudah terpaut namun sebuah perchintaan tak semestinya jadi milik hati kan kalau dah tersurat bukan jodoh kita.

baguznet said...

errr... gambar awek mana tu?

Kancil 8349 said...

penuh simbolik...

Remy hazza said...

eyza....
benar kata2 mu......
hati terpikat tapi tak semestinya kita mampu memiliki.......
tapi memandang dari jauh pun sudah cukup membahagiakan......

Remy hazza said...

eyza....
benar kata2 mu......
hati terpikat tapi tak semestinya kita mampu memiliki.......
tapi memandang dari jauh pun sudah cukup membahagiakan......

Remy hazza said...

baguznet....
mana ada sapa sapa...
just to share the nice word tu jer.....he3

Remy hazza said...

kancil...
yup !!!
kata kata dari hati......

My Life's Journey said...

Kata2 yang indah ... i like .. abang remy ok tak ni?

Aishah Jahirah said...

mencintai tak semestinya memiliki....memiliki tak semestinya dicintai....
tp mmg susah nak lupakan seseorg kalau hati masih syg...;)

maszull said...

assalamualaikum remy...dah ada org yg dicintai yer...:)

EmpayarUtama said...

Hehe Remy, ini 'more than words' nih ^_^

Cikgu Ma said...

assalamualaikum...apa khabar? =)
waaa....jiwangnya.... =)

Sally Yatiey said...

Suka ayat tersebut :) hee

Remy hazza said...

umie......
abg ok jer....
tu share jer word tu...kalau ada kena mengena pun.... kita simpan dlm hati jer...he3

Ayie Abas said...

lelaki kan kouta sampai 4....? hehehe :P

Remy hazza said...

aishah....
benar tu.....
melupakan lagi perit dari mengingatkan.......

Remy hazza said...

mama.....
remy dah ada dah.....
setia pada yg satu.....

Remy hazza said...

empayar.....
it's just a "word".... he3
kalau ada makna pun........emmmm
no comment...

Remy hazza said...

cikgu ma.....
sekali sekala tak salah kan......

Remy hazza said...

sally.....
remy pun........
satu ayat seribu makna......
dalam tu.....

Remy hazza said...

ayie....
teringin ker........?
yang satu pun tak terjaga....... he3

Aien Alien said...

errr...skodeng gambar kat FB tengok abg remy memang sudah dimiliki..haha.


ini mesti jatuh chenta dengan barangan ni? apa abg remy nak beli airbus tapi dapat beli bus je? huhuhu..sori tak lawak.


cinta tak semestinya harus memiliki itu betul... :D

Remy hazza said...

aien.....
skodeng ye...... he3...kan dah ckp.....he3
cinta tak semestinya pada seseorg jer..... mungkin jugak pada benda2 lain......

ch000tz axoera ヅ said...

.......untuk kamu....dengarkan lagu ni....element-cinta tak bersyarat :)

Nazri Razra said...

Cinta itu indah.. amat indah.

Eera Shera said...

cinta adlh anugerah terindah :)

Remy hazza said...

axoera.....
thanks....remy pernah dengar dulu.....
best lagu tu....

Remy hazza said...

betul tu abe....
cinta indah kalau kita pandai menilainya.....

Remy hazza said...

eera....
cinta itu anugerah.....
guna sebaik2nya, jgn nodai cinta....

 

Template blog ilham dari alif ismail