Friday, March 23, 2012

Cuci cuci mata......

Salam jumaat utk semua......
kali nie remy nk lari dari entry yg biasa sikit....... he3...cam betul jer.... nie kisah minggu lepas waktu remy balik kampung...... dah lama sangat tak balik kg..... rindu pada keluarga.....
tapi bukan dok kat kg pun..... jenjalan jer lebih.... tapi sekeluargalah..... remy blk hari khamis mlm..... tapi ptg jumaat dah bertolak ke IPOH....
pi rumah untie..... sebab baru pindah dari JB.... rumah baru dan rumah selamanya sebab uncle remy dah start pencen....... so lepas nie remy leh ler selalu transit kat ipoh nie..... he3
so xtvt pertama remy nak crita...... mlm tu we all pi " jenjalan itik jln ayam"  kat gerbang mlm..... ohsemmm giller....
dulu pernah jugaklah remy pi jenjalan kat sini... kiranya kalau pi ipoh...port utk mlm mesti kat gerbang malam....
kira mcm uptown ler.....
ade mcm2 kat situ..... agak2 dah penat boleh urut kaki......
kalau rasa lapar pulak.... byk kedai ipoh chicken taugeh.... famous kat ipoh...tapi kena cari yg halal ler.....
selalu nya remy pi pekena mee kicap jer.....he3
ohsem jugak rasanyer.... tak pun mee rebus Ramli..
jom jln2......

12 comments:

Kancil 8349 said...

belum pernah lagi gi Ipoh...ada rezeki akan ke sana

Aien Not Alien said...

bulan lepas aien g perak sempat singgah jalan2 dekat gerbang malam, happening gilerrrr, rambang mata den ni haaa...hehe


*tak sempat makan mee kicap sebab dok ulang makan mee kari ami dekat gopeng..

LidiaSuraya said...

Oooo aritu p ipoh.. Klo tau singgah di gerbang malam... Ni mesti ada kesinambungan kn kisah blik kg ni..

Eera Shera said...

kmpg bro kat ipoh ye? ipoh ni lalu ade la..tu pn masa on the way nk balik kmpg kt kedah

Eza Boom Boom said...

rambang mata Eza tengok barang2 tu semua :)

remyhazza said...

kancil....
ok jugak ipoh nie....
tak busy sangat.....
byk tempat2 menarik....

remyhazza said...

aien....
next time kena try mee kicap....
ok jugak lah... unik...he3

remyhazza said...

lidia....
ade2..... jab lagi kuar......he3

remyhazza said...

eera....
kampung bro kat taiping....tapi 40 minit jer dari ipoh.....

remyhazza said...

eza....
betul tu....
kat sini rege murah2.....

♪ cik katak ♪ said...

x pernah pg...
kalo lalu camtu je penah lah hehehehe

remyhazza said...

cik katak.....
cam biasa jer..... kalau dh biasa pi uptown tu...lebih kurang jer...

 

Template blog ilham dari alif ismail