Saturday, March 10, 2012

Sahabat katak comel ........

Salam sejahtera semua.....
semoga ceria ceria hari anda.....kali nie remy nak join satu segmen anjuran sahabat blog remy iaitu katak Comel
Remy nak berikan sokongan pada katak comel..... ingat walaupun katak tu tak cantik..... tapi dia comel tau.......he3
jgn marah ye mira.....entah2 org nyer memang cantik jelita....kan
remy suka singgah kat blog katak Comel sebab byk isu isu terkini dapat remy baca. kiranya lebih pantas dari berita perdana yg kena tunggu kat tv tu..... he3..
lagi pun tuan punya blog peramah dgn remy.......
entry2 nya pun best2.....
bertepatan dgn tema blog katak Comel Isu semasa-sukan-lawak-agama dan politik.....
katak comel
Jadi jom join segmen dari  katak Comel .....
kali nie remy nak tagged kawan remy yg  sorang nie.....
LL cool J
bagaimana nak join dan biler tarikh tutup nyer...
chek kat link bwh nie ye......
nak join jugak !!!!!

7 comments:

EmpayarUtama said...

Hamboi dua entri berturut-turut join segmen. Semoga ramai yang datang jengah belog remy nanti InsyaAllah

remyhazza said...

empayar...takdelah... remy tak sampai hati nak tolak permintaan kenkawan... biler ade masa ptg tadi...terus remy buat ... lagi pun byk lagi entry yg belum remy publish......

baguznet said...

peh! nama katak comel. ganaz betul... sure berudunya kiut.

remyhazza said...

baguznet....
dah mak nyer comel... berudu mesti ler kiut miut.....he3

Drakula Comel said...

time kasih ekk join segmen miera..suda ltk awk dlm tab sahabatku

zakirul rahim said...

dari segmen katak comel..

buat kenjugan disini..nice blog..

jemput singgah:
http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/sahabat-katak-comel.html

farah.fauzi said...

singgah sini jmpe shbt ktk comel

http://rajafarah94.blogspot.com/2012/03/sahabat-katak-comel.html

 

Template blog ilham dari alif ismail