Tuesday, March 13, 2012

Eagle Express Air meal sampling......

Salm utk kengkawan....... what up....?
kali nie remy nak crita pasal airlines baru lagi....... tahun nie byk pertumbuhan airlines baru kut...he3....
this time Eagle Express Air pulak.....
jom kita tgk logo dia dulu.....

Pesawat nie kiranya masih baru dlm dunia penerbangan rasanya..... masih lagi kekurangan equipment dan juga peralatan.So byk jugak info yg ditimba oleh eagle express dari pihak remy......
mungkin ini adalah permulaan utk kerjasama antara pihak eagle and juga company remy... harap2 ia akan menjadi dan berterusan....
jom kita lihat antara menu2 yg ada.... kebanyakan simple dan tak heavy sangat..... just guna disposable equipment..... mungkin biler dh establish nanti , mungkin ada perubahan....mana tahu kan ... mcm air asia dulu2 jugak..... tapi cuba tgk sekarang.....
how big kan ????..
 so enjoy the meal......
yummy yummy atau tidak..... korang yg tentukan......

20 comments:

Eera Shera said...

oh airlines baru ek..baru tau..lama2 nnt pemes la tu

Zarul said...

ramai gak kenkawan saya yg dah join Eagle ni

AYIE ABAS said...

sykt penerbangan domestik ker ni remy?

LidiaSuraya said...

Terpikat kat roti canai tu... Pg2 ni pekena roti canai 1... Huhi huhi

baguznet said...

bro, biasa segala makanan/minuman mmg dibuat sendiri atau ada yg outsource?

Kancil 8349 said...

benda baru orang masih ndak kenal..nanti terkenallah dia bila mempunyai sistem pengurusan yang baik

AriF FaZDiLaH said...

helang express....

remyhazza said...

EERA SHERA....
harap harap lah.....
nanti leh kita pi naik ramai2.....

remyhazza said...

abg zarul.....
industri penerbangan malaysia semakin berkembang.....
harap2 yang lama masih bertahan....

remyhazza said...

ayie....
New Charted Flight....
Khusus utk penerbangan khas dan mungkin akan berkembang....

remyhazza said...

lidia.....
yg tu namanya roti putar....
bersama dhall dan juga sambal.
tapi kalu remy , remy suka kalau yg kuahnya ade sardine....lagi best!

remyhazza said...

baguznet.....
kedua duanya....
ada yg dimasak dan ade juga yg dari luar...dlm bentuk frozen

remyhazza said...

kancil....
betul tu....
learn from the beginning....

remyhazza said...

arif....
terbang helang terbang tinggi....

3no gr33ny said...
This comment has been removed by the author.
3no gr33ny said...

tuan hamba ditag disini


http://3nogr33ny.blogspot.com/2012/03/contest-aku-suka-makan-coklat.html

remyhazza said...

3NO GR33NY....
thanks dear....
insyaAllah..kalau sempat nanti remy akan usahakan....

Aien Not Alien said...

semestinya yummy yummy... mata ni yang cakap...hehehe..


nak rasa jauh la pulak...

CouLeur de Chiqu3 said...

eagle airline tu airline mane? msia punye ke?

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...sedap2 nyer...:)

 

Template blog ilham dari alif ismail