Thursday, March 22, 2012

Mewah nyer makanan utk seorg yg penting

Salam utk semua.....
dah lama tak ber entry...... busy pulak remy skrg nie......
smlm pun sempat buat wordless wednesday jer......
nak balas comment pun dah tengah mlm...... sempat sikit thru ipad kenkawan.....
lupa nk kasi tahu..... remy dapat sorang development chef minggu lepas..... bertambah lagilah keje remy kan..... iyelah...tambah lagi satu boss.....he3
so kali nie remy saje jer nk buat entry special food utk SVP En Azman Ahmad for  new breifing pasal short haul route for new airlines.... masih lagi rahsia namanya......he3
so makanan utk event nie tetap vouge the vast walaupun cuma sorang jer  yg dtg, layanan tetap VIP walaupun cuma Hi tea....
so jom kita layan apa menu yg ada....
Nampak cam ade kelainan dari kebiasaan......
remy suka dessert yg panas2 tu......sempat jugaklah merasa apa yg berkenan...... fried wantan pun not bad.......tetap yummy2....
p/s...lepas nie kisah buah cinta bermula kut !!!

28 comments:

My Life's Journey said...

sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!


nak sikit boleh? pandainya bang remy masak ..jeles tau umi uuu ..bestnya ... semuanya sedap ..mata umi tertumpu kat pencuci mulut tu la

sis92 said...

datang sini umpama syurga makanan ^^

cikji said...

kecur air liur,dpt tgk gambo pun jadiklah

Cikgu Ma said...

terliurnya,...kat umah x der bahan apa...asyik makan tel;ur..hujung minggu ni baru nak g cari ayam/ ikan

misz_eyza said...

airlines mana tue yg nak bikin makanan camtue...whoaa kaya kaya...

AwieKashi said...

tgh lapar nie....
lapar tersangat...
dapat mkn meggi je kat bilik... Y.Y

O CIKTEDDY said...

bnyknye makanan!

Eera Shera said...

piza ke tu? yg ats skali tu puding ke? eeeiii geramnye tgk smua makanan tu huhu

LidiaSuraya said...

tue laaa bile orang penting high tea pun decoration nyaaaa... bisa nangissssss ok....

remyhazza said...

umi......
scon tu kalau mkn panas2 best sangat.....

remyhazza said...

sis92....
mana ade.....
kat sini sumber kekayaan perut jer.....
lama2 jadi penyakit.....huhuhu

remyhazza said...

sis92....
mana ade.....
kat sini sumber kekayaan perut jer.....
lama2 jadi penyakit.....huhuhu

remyhazza said...

cikji....
kesabaran mengatasi segala galanya.....

remyhazza said...

cikgu ma...
telur pun sedap... boleh diperbagaikan....
telur sambal, telur dadar , omelette , kari telur , kalau nak extra... buat tart telur sebagai dessert....he3

remyhazza said...

misz-eyza..
yg nie utk mkn2 jer.....
nak kasi impress kat Chairman airlines tu....

remyhazza said...

awiekasi....
sedih remy dengar...tapi magee not bad ler.....
sedap....tapi jgn mkn kosong ler.... tambah apa yg patut...

remyhazza said...

o cikteddy.....
yg lama2 lagi byk......he3

remyhazza said...

o cikteddy.....
yg lama2 lagi byk......he3

remyhazza said...

eera shera....
yg comel tu mini pizza....
yg atas tu egg tart rasanyer....

remyhazza said...

lidia....
betul tu....
kira2 nk tarik customer la nie....
karang kasi menu simple....
kena perli pulak kan.....he3

baguznet said...

hai bro, datang sorang, idangnya mcm makan 10 orang dah?

Nazri Razra said...

menarik sangat tengok bihun goreng tu... menyentap selera abe yang memang dah memuncak ni...

Aien Not Alien said...

nak dijamu VIP seorang, semua perut dapat merasa....hehe..


sentiasa yummy yummy!! :D

maszull said...

assalamualaikum remy....sedapnya sampling tu rasa nak makan je tapi syg hanya dpt tengok gambar je la...:)

remyhazza said...

BAGUZNET.....
he3....
yg sembilan tu remy and pren lah.....

remyhazza said...

abe.....
dah tahap kronik tu....he3

remyhazza said...

aien.....
vip makan sikit jer......
jamah ala kadar.....
yg lain masuk perut sendiri...

remyhazza said...

mama... dpt tgk pun takpe... leh buat inspirasi waktu mama nak masak nanti......kan

 

Template blog ilham dari alif ismail