Saturday, March 10, 2012

Khazanah Photoshoot.......

Salam dari remy....
entry kali nie simple jer....... sebab nape ye ?
Sebabnyer....just sampling for photoshoot jer.......
remy nak tunjukkan antara gambar2 yg diambil sempena khazanah charted flight...... tak byk sangat pun...just kul/Lgk jer.....
mana tu ?.....dari Kul ke langkawi jer..... just tu bwk F1 group member ke sana...... tapi remy tak tahu ler depa nk buat ape...
ini adalah pilihan makanan yg remy prepare base on their requirement....so pandai2 ler depa pilih nanti......
mana yg berkenan kan.....
remy kena prepared kan menu dan juga photo nya...
menu simple...cuma ref sandwiches , buah buahan , ice cream dan juga choc .
so dah ambik semua pic.... yg merasa nya remy and the team lah..... jenuh jugaklah nak habiskan seketul baguet roll tu..... jumbo saiz......
he3.... jom kita tengok !!!!
yummy 2 jugak.....

14 comments:

AYIE ABAS said...

kebab pun ada...tu yg tetiba air liur ayie kecur semacam jer..:D

Kancil 8349 said...

sedapnya...kalau ada depan mata nie...cofirm ndak semua habis...hehehe

remyhazza said...

ayie....
datang sini....
nanti boleh buat filling apa yg ayie suka.....nak besar mana pun boleh..he3

remyhazza said...

kancil....
boleh ker habiskan semua tu.....
remy kena seketul pun dah kenyang..he3

LiNda said...

sedapnye aiskrim tu..:)

remyhazza said...

linda.....
kalau dapat mkn lagi sedap....haagen dazs....
the best ice cream so far......

Zarul said...

amboi Khazanah..special menu nih

Eera Shera said...

ada buah naga! suka2..gambar haagen dazs tu menjeleskan sy la hehe

maszull said...

assalamualaikum remy...walaupun simple tapi mesti sedap nyer...:)

Aien Not Alien said...

semua nampak sedaplah bang walaupun menu simple katanya...huhu

remyhazza said...

ABG zARUL.....
betul tu... kapal pi langkawi jer..charted flight

remyhazza said...

eera....
kena byk bersabar.....

remyhazza said...

mama....
betul tu.... khas utk para vvip... so menu nyer kena ler ohsemm jugak...

remyhazza said...

aien....
kalau tgh lapar...memang sedap....

 

Template blog ilham dari alif ismail