Thursday, March 15, 2012

Jom Jadi Geng Kami Blogger Malaysia

Hi..... semua
kali nie remy nk sertai satu segmen.....
Jom Jadi Geng Kami Blogger Malaysia
Remy telah dijemput Khas oleh sahabat bloggers remy....
sapa lagi kalau bukan kancil 8349
Thanks kancil kerana sudi menjemput remy.......
jadi remy nak join jugak segmen nie...sebab nya segmen nie mudah sangat.....mungkin boleh menambah kenalan sesama kita
... tapi remy dlm kategori lain lah......
tak leh nak pren together gether dgn kancil dlm satu kategori sebab lain2 negeri.....
Sebabnyer remy dari Klia , Sepang selangor.....
so sapa sapa nak sertai segmen nie.... jom terjah Blog KBM.
segala peraturan dan syarat ade kat dlm tu.....

so remy nak tag lima org pulak
jadi remy nak ajak
join segmen nie.....
Gud Luck......

10 comments:

baguznet said...

wah! post baru betul nie... igt bg link kat komen blog, dah lama post tp rupanya barang panas! huhuhuhuu... anyway thanks tinggalkan link kat komen dan gudlak for the segment, bro

remyhazza said...

thanks bro.....
seperti biasa. remy support kenkawan yg sudi tagged remy..
kalau nk yg panas, kt atas ade.... he3

3no gr33ny said...

hamba pon turut sama =)

SuparMan SuaRez said...

Datang Dari Segmen Yang sama ..KBM!!
From Sandakan,Sabah.
Salam Kenal...Happy Blogging ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/03/jom-jadi-geng-kami-blogger-malaysia.html

remyhazza said...

3no gr33ny....
sesama kita jadi blogger malaysia.. :)

remyhazza said...

suparman....,
salam kenal dari remy jugak.....
keep on blogging!!

EmpayarUtama said...

Salam kenal erkkk salah hahahah. Baru senang nengok entri-entri Remy

remyhazza said...

empayar.....
ade jugak tu......he3
thnaks for singgah ye bro !

Patrick Star said...

Datang jalan-jalan kat sini. Salam kenal...

--> Blog Rilek-Rilek <--

kasutblinkblink said...

done folw awak..selamat berblogging

 

Template blog ilham dari alif ismail