Sunday, March 11, 2012

Noodles station...... best value ker !!!

Salam hujung minggu......
tengah bersatai agaknya semua sahabat blogger....
oklah kali nie remy nak pi jenjalan lagi......
org kata jln2 cari makan.....
our next stop kat Noodle Station.... selalu remy lalu jer....tertiba kali nie terasa nk singgah..... nak try lah..... mana tahu kut2 leh jadi regular visit......jadi remy pi noodles station lepas shopping barang2 dapur kat Carrefour aritu......
so belek2 punya baik..... remy terkulat jab tgk menu dia... byk sangat...tak tahu nak pilih yg mana satu....semua nampak cam berkenan dihati ..... so remy yg kelaparan nie sebab hujan turun dgn lebatnyer mlm tu.......ambiklah menu trio spicy noodles tu......tgk rege cam  mak ooi.....boleh tahan.....tapi biler dapat mak aaai.... not so values lah..... cam mkn magee sebungkus jer....
ciput...terasa tak value sangat.......tapi taste kira ok la.... puas jugak ler remy godek condiment yg empat sekawan tu...... alang2 byr mahal kan...... masukkan ajelah semua yg ade tu...he3
manakala kwn remy try seefood curry noodle... taste ok....just the mild curry soup....takdelah byk sangat gravy......portion byk ler sikit dari remy...
utk minum..... remy try ice tea lychee..... that one really nice..... walaupun sebijik lychee tak kelihatan...tapi rasa lychee tetap ada.... kira oklah.... gelas pun besar dan cukup puas minum..... my pren ambik ice lemon tea......
tadi biler makan noodle tu yg ciput... lapar lagi la pulak rasanya.... terus intai dessert,..... pergh!!!! nampak vanilla icecream with passion fruit sauce.... feberet tu..... apa lagi...remy order ler satu......
cuma satu jer remy tak dapat rasa... terperasan passion fruit soda... nampak pic mcm best.... tu utk next time lah......he3
apa apa pun..... kalau perut lapar...jgn dtg sini. nanti tak puas....... tapi kalau sesekali teringin...tak salah pun.....kira yummy yummy jugaklah meal kat noodle station nie.....
so enjoy the meal.....
P/s... sebelum balik..remy sempat tapau sushi yg cheap sale kat carrefour tu.... buat bekalan sebelum tido....he3





12 comments:

EmpayarUtama said...

Hehe dekat kul satu pagi pun nak bagi aku lapar balik yea :)

AYIE ABAS said...

makanan tu ayie tak kisah sgt tapi minuman tu buat tekak ayie jadi haus tiba2 :D

remyhazza said...

empayar.....
mlm jer sempat nak buat entry......he3
tapi ok jugak.....bgn pagi dah ade makanan...he3

remyhazza said...

ayie.....
betul tu.... skrg remy dah suka pulak dgn ice tea lychee .....best!

My Life's Journey said...

Huhuhu laparrrrrrrrrrrr ..huhu laparrrrrrrrr ..umi gah bertugas ..bila tengok pic ni nak makan je rasanya ..

hah kalau umi kan bang ..tak dapat gi cni .. nanti kan berpinggan umi oder .. sebab nampak mcm sikit je ..tapi nampak sedappppppppppppp ..nyammmmmmmmmmmm nyammmmmmmmmm


waaaaaaaaa abang tapau sushi yer? sedapnyaaaaa ..suke2 ..nak lagi gambar ..suke2 :)

LiNda said...

macam x menarik je noodle yang remy makan tu..tapi linda terliur tengok aiskrim vanilla tu..huuuu:)

remyhazza said...

umi.....
betul tu... tapi rege tak sesuai sangat ler..... kalau ciput jer portion dia..... tak puas....
air tu pun rm7.90... rasa cam tak berbaloi kan....

remyhazza said...

linda.....
tengok portion lagi tak menarik... tapi noodles tu kena letakkan condiment yg dlm 4 bekas tu.....
noodle jer rasa lain sikit dari magee....
boleh ler sekali sekala...tapi kalau selalu...tak kut !!!
better get another choice...

LidiaSuraya said...

nasi ayam penyet tue dipanggil nasi timbel kan?? kan?? remy... alamat remy tak mail lagik yer??? ;)

remyhazza said...

lidia..... ok2.....he3......busy2....nanti mlm remy antarkan...

Kancil 8349 said...

wah...sedap mee tu...baru2 kancil ada pergi satu tempat di semporna...sebiji macam nie

Aien Not Alien said...

sempat lagi beli sushi buat bekal sebelum tidur...ini betul2 makan bang remy...hihi

 

Template blog ilham dari alif ismail