Friday, March 30, 2012

penat pun boleh layan......

Salam utk semua.......
selamat bertemu kembali...... remy lambat update lagi..... hu hu hu.....
sorry ye......
masa begitu suntuk utk remy nak publish entry2 terbaru.....
yg dah basi pun tak sempat..... he3
oklah...kali nie remy nak sambung kisah blk kampung aritu......
balik jer dari Cameron sampai kat ipoh rumah untie dlm kul 8.15 mlm.......
tak sempat masuk rumah pun......
turunkan apa yg patut... dgn satu keta..remy bersama abah, adik remy dan cousin terus pi stadium ipoh.....
apalagi...pi layan bola ler.....
perak lawan kelantan.....
bapak remy ngan adik lelaki remy memang peminat tegar bola.....
tapi yg bestnyer..... pi tgk bola 4 beradik bersama ayahanda tercinta...... cuma mak remy jer tak ikut...penat borong kat cameron....he3....
adik remy yg duk kat taiping pun turun. cuma tak jumpa sebab duk kat tempat lain.....
tapi yg best remy bwk angry bird pi tgk bola......
xcited giler dia...... tapi layan kuaci jer lebih....sebungkus utk dia sorang......tapi yg kelakar..... siap sound kat semua org biler nk pi tandas.....
"tepi2 angry bird nak kencing"
co cute......!!!!
best tgk bola kat sini.......remy lepak blkg tiang gol......
penat2 pun tetap sorakan kuat dari kiteorg.... tapi nak buat camner... pasukan perak tak berjaya...... takde rezeki..... kalah jua akhirnya.....
takpa...... all the best for next game......
sebelum blk sempat jugak mkn dulu........lapar.....
nak tgk apa lagi yg remy buat kat ipoh...tu kena tunggu next entry....... tapi memang best !!!

10 comments:

Fabulous Me said...

Assalam,

lame x kesini.. lame x on9 sbnr nye :) Wah sakan tgk bola. eh remy muke sbijik mcm abah remy :)


Ni jwpn utk komen remy kt blog FM :)

Remy-1st of all tq dan alhamdulillah selesa. mewah tu mungkin ada tapi FM memang amik package sane sikit, package sini sikit. kesemua jadi jimat utk kami berdua. kami bkn pergi dan swipe je cc taw.. hihiihiihi.. kami buat research berbulan2 sbenarnye utk 1 destinasi. walaupon ke negara jiran sbelah je. sbb bajet kami ciput. and klu nk di ikot kan boleh di katekan ramai dah ke spore, fm baru la 1st time. sbb carik duit lame utk ke sini.. :)

smua org bole je pergi mcm fm pegi,rajin dgn x rajin je. and minat dgn tak minat je.. utk research pg ptg siang mlm utk package2 tertentu. sbb mnt bejalan, fm gigih! kuikuikuikui... remy pon bole.. sbb kt sane brg sbnr nye murah jauh dr kte. yup fm pon baru tahu..

Sorry pjg lebo buat teman..

remyhazza said...

benar kata FM....
nanti remy leh ikut tip2 tu.... kita nak buat ape pun kena survey apa2 yg patut......
kekadang benda tu murah tapi kita yg tersalh ambik jln yg mahal.....
tapi remy memang tumpang gembira.... tak dapat merasa... dapat melihat org lain gembira pun dah cukup..... thanks for sharing !!!!

nurmujahidah said...

jom join ga muja,, ada pendrive unique untuk dimenangi jugak,,, :D
http://mujadafewa.blogspot.com/2012/03/first-giveaway-by-nurmujahidah-lady.html

remyhazza said...

orait mujah.....
nanti abg remy terjah,,,,TQ

maszull said...

assalamualaikum remy...wah pi tengok bola ye "angry bird" kecik pun ada...

Aien Alien said...

part angry-bird nak ke toilet itu kelakar...dapat bayangkan cutenya macam mana...hehe..


*sakan bercuti naaaa...hihi

remyhazza said...

mama....
first time remy ke stadium ipoh.....
tu yg teruja tu....

remyhazza said...

aien....
\betul tu....
dia siap ckp kuat2..... tu yg semua pandang dan pakat gelak kat dia......

pinkcolour82 said...

i like ANGRY BIRD.ngeeeeee

remyhazza said...

pinky....
me too....
nanti ade yg special pasal angry bird nie..... tunggu entry next week!!!

 

Template blog ilham dari alif ismail