Friday, March 9, 2012

Jom menuai padi......

Salam utk semua......
jom pi tuai padi.......he3
kat mana tu ?...kat cyberjaya ler.......
entry kali nie adalah sambungan sesi jln2 aritu......
 Blk dari KL, remy singgah kat cyberjaya dulu.......
motif nye utk mengisi perut ler.... stock for dinner....
setelah penat menunggu pren yg sesat mencari putrajaya sentral.
hampir satu jam jugak dia terkial2 nak mencari..... maklumlah...masih baru dgn jln2 putrajaya dan juga kawasan sekitar.....
dh jumpa pren. terus we all pi meal google kat area cyberjaya tu.....
jumpa padi house. Tunggu apa lagi ,terus ler lepak kat Padi house nie....
terasa dh lama tak pi sini.......



menu remy , seafood fried rice jer..... manakala iqbal  dgn western pasta.... madi pula pekena chicken chop rice dan juga taco....
boleh ler tahan mkn kat sini..... rege? standard cam kat food outlet yg lain......
tapi yg best suasana kat sini... peaceful... suka tgk fish pond dgn ikan2 yg menari dlm tu....... pencahayaan kawasan sekitar yg menambahkan lagi mood romantik.....he3
sesuai ler utk dating2......
so jom enjoy the meal.......sambil melayan floating Coke !!!!
yummy yummy

18 comments:

AYIE ABAS said...

nama restoran yg unik remy...taukehnya asal dari negeri jelapang padi, kedah kot?

Kancil 8349 said...

nama restoran tu memang unik...kalau orang yang lurus bendul...ingat ada jual padi kat sana

3no gr33ny said...

huhu..kantoi dating ek..

restoran padi ni ktne??

remyhazza said...

ayie....
agak2 nya....
padi ditengah bandar......

remyhazza said...

kancil...
betul jugak....
nak mkn kat mana? kat padi.....he3

remyhazza said...

3no gr33ny....
mana ade dating... remy ckp sesuai utk berdating jer.....
remy pi bertiga la aritu...he3....dulu2 ade ler...

My Life's Journey said...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ..sekarang ni umi tgah lapa ..sedapnya telur ... nanti nak goreng banya2 la kat umahhh ..panggg!!!

Aien Not Alien said...

PADI nama yang unik....kalau BERAS lagi la....hehehe..


nampak sedap lak yang dalam pinggan ada dua ketul makanan tu..apa tu bang??

maszull said...

assalamualaikum remy...wah bestnya floting Coke n western pasta tu...terasa lapar la plak...:)

EmpayarUtama said...

Alamak aku belum sarapan nih :)

baguznet said...

seafood fried rice ek? bukan seefood fried rice? :D

remyhazza said...

umi.....
kekadang tgk telur pun blh membuka selera kan?

remyhazza said...

aien......
unik kan nama kedai nie....
yg 2 ketul tu mcm italian food... base pakai nachos atas ade minced beef dan cheese....
best sangat

remyhazza said...

mama.....
klu mama yg masak tentu lagi sedap.... teringin remy nk rasa.... he3

remyhazza said...

empayar......
sry.... nanti pi mkn tau....
enjoy the meal

remyhazza said...

baguznet.....
yg tu menu utk minggu depan...... seefood!!!!!
nampak cam best

Zarul said...

kelass tajuk ko..menuai padi katanyer kann

Eera Shera said...

comel je nama restoran tu..

 

Template blog ilham dari alif ismail