Wednesday, February 27, 2013

Noodle Station - heaven for noodles lovers !

Salam bertemu lagi semua…… 

Sorry yg teramat kalau remy lambat bw ke blog kenkawan semua…… penat layan kerja yg tak habis2 saban minggu…. Kalau org lain kerja ada dateline…. Tapi remy…lepas satu terus masuk lagi dua kerja…… nak cepat jer semua….. biar pun hati dah ringan nak melangkah pergi dari situ……he3
So kali nie entry yummy2… kenkawan lapar ker ??? kalau lapar…… jgn baca entry nie….he3… jom yummy kat noodles heaven…kat mana tu…. Kat noodle station @ Alamanda ler……. Remy tak selalu sangat ke sini..tertiba jer bila teringin ……. Terutama bila nak minum yg pelik2 sikit…kat noodles station nie ada pilihannya…..
Paling best makan kat sini dah tentu nya noodles yg pelbagai rasa dan cara penyediaannya….. rasa semua oklah… nak kata marvellous sangat…taklah juga… just oklah….. that day remy try hookien noodle and my laling try noodle soup…. For drink remy order yg paling menarik dalam menu list tu… passion with soda…. Senyum jer bila order….. tapi bila sampai…. Pergh!!! Awatler kechik sangat gelas hang… sedut 3 kali dah habis…… he3
Tapi bila memikirkan mee byk utk dimakan..kenaler minum sikit2… takut tercekit nanti…he3.. padan muka kau remy..sapa suruh ambil air tu kan……well…teringin…….la la la laaaaa……
So enjoy the meal semua…. Kalau nak rasa makan mee…
pi lah kat noodles station…..

40 comments:

Ayie Abas said...

tgh hujan2 mcm skrg dpt mkn mee..mmg sedap...

Wirda Amir said...

Salam remy...

Berbagai jenis mee lah ye...sodap tu....

Cikgu Ma said...

mahal x? bese kan semua bnda kat alamanda kan mahai

C.T.K said...

nseb baik tgh kyg...hihi...slmt bekerja remy...rehat2 la lau der mse :)

Ain Riz said...

dapaat tgok jea lhaa kiteee kaat sini !T_T

Kila Lala said...

Nie da mencabul hak asasi manusia nie, tunjuk makanan kat orang lapa.... =.=

Mar Haini Abdul Rahim said...

haha suke dgn gaya membela diri.. well dh teringin kaan kaan ape slhnye. hihi.. yummy ~

diana said...

AIR TU RASA APA REMY??
BESTNYA MEE.AKAK NI PENGGEMAR MEE..:P

Alif Ismail said...

salam...

alif ade buah tangan utk remy

http://bloggeralif.blogspot.com/2013/02/special-gift-untuk-remyhazza.html

NinaAz said...

Mee kuah banjir tu nampak sooodapppp.

Etuza Ezawarna said...

blog Remmy kalau bab hidangan pasti terliur...sangat hebat..

Sally Yatiey said...

Terliur tengok mee2 ni ^_^ hehe

Remy hazza said...

ayie..... betul tu... kat sini tak hujan...tapi tetap seap kalau mkn mee...he3

luqman zakaria said...

last pergi noodle station kat kedah...sejak dok kl xjumpe agy noodle station!

Remy hazza said...

wirda...
wassalam
alhamdulillah...semua sedap2 kat sini.....

Remy hazza said...

cikgu ma....
rege boleh tahan ler.... dlm rm 8 ringgit ke atas

Remy hazza said...

ctk...
tak sempat.... kul 9 tadi baru balik...bsk kena out opis ke kelana jaya..ada function dinner vvip..remy kena tolong kat sana....

Remy hazza said...

ain riz....
jgn tgk jer...nanti pi cuba tau.....

Remy hazza said...

kila...
he3...sampai mencabul ye....he3

Remy hazza said...

cik mar...
kena jujur....he3..
sekali sekala.....

Remy hazza said...

kak diana...
air tu rasa soda water dgn kemasaman passion fruit...ok lah...masam2 manis

Remy hazza said...

alif...
thanks so much!!!!
tunggu entry dari remy tau.....
byk dlm draft....tapi busy tak sempat nak publish...tunggu tau....

Remy hazza said...

nina az....
boleh tahan...licin remy makan.....

Remy hazza said...

bro etuza....
makanan biasa jer bro.... bukan hotel lima bintang...yg tu remy tak mampu.....

Remy hazza said...

kak sally...
remy kalau mlm...memang suka yg camnie...... nasi kalau boleh kurangkan..... utk mlm...

Remy hazza said...

luqman...
dah lama tu... rasanya...byk kat area kl station noodle nie....

deno said...

denp pernah makan di noodle station.. mmg sgt best! tapi tu tahun lepas, noodle station kat trg ni dah tutup... nasib baik sempat pergi^^

Nadia Johari said...

syokla laling remy dpt pkwa mcm remy..dhla tau mask..hehe..bwk g tempt mkn mnrik2

misz_eyza said...

lain kali remy kena order air kosong sebagai tambahan kot2 jadi macam tu lagi hehe...

Remy hazza said...

deno....
dah tutup la pulak.... sian dia......

Remy hazza said...

nadia....
ha3.... memang untung bangat..... pastu remy lagi untung...sebab tukang perabish!

Remy hazza said...

eyza...
he3...... memang kechil sangat air dia tu eyza... mcm pasu bunga jer......he3

NAL said...

sedap pulak tgknya..

ayut said...

ayut suke mkn mee!noodle station ada mne lg ek?

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...sedapnya tengok mee tu..:)

Nastyna said...

nice review.. baca pun dah kenyang..burp :)

Remy hazza said...

nal.. boleh tahan mkn kat sini...sedap...

Remy hazza said...

ayut...byk retail dia...kalau shopping complex mesti kebanyakan ada....

Remy hazza said...

mama...
wassalm... boleh tahan rasanya mama....

Remy hazza said...

nastyna..... kalau dpt mkn... lagi bertambah kenyang kan....

 

Template blog ilham dari alif ismail