Wednesday, February 20, 2013

Impian dan harapan .......Thanks Utk semua....

   Salam ketemu lagi sahabat semua….
maafkan remy……. Lambat sikit nak terjah blog kenkawan semua…….. tapi insyaAllah…akan sampai jugak remy nanti…….
So kali nie remy nak cerita pasal dunia blog pulak…dah 2 tahun berbloging dan tak sangka…… tercapai jugak hajat remy nak followers sampai 1K. Alhamdulillah……… lepas nie bertambah semangatlah remy nak berblogging…… impian dah tercapai…… he3 ...

Oklah…. Insan bertuah yg menjadi followers remy yg ke 1000 adalah blogger 
Razil To The Block

Tahniah kepad razil dan terima kasih kerana sudi jadi followers remy……. Tapi bukan utk dia seorg aje tau…. 
Kesemua kenkawan dan sahabat adalah pelengkap aku Cuma seorang kulikutif…… bermula dari zero ke angka sekarang nie…..terharu remy dgn sokongan kenkawan semua…… insyaAllah…kita semua saling lengkap melengkapi , support dan menghargai….. itu yg remy praktikan dari dulu……. 

Tak lupa juga pada semua yg sudi join segmen remy…tak sangka melebihi 100 penyertaan…..… tinggal beberapa hari aja lagi nak tutup segment u…… biarpun remy sendiri rasa bosan sebab terpaksa menunggu…he3… Tahniah buat semua… korang memang the best!!!….. remy hargai sokongan sahabat2 baru dan juga kenkawan lama yg sudah remy rasakan rapat dgn remy… tak dapat remy nyatakan satu persatu sebab semuanya adalah istimewa…… jatuh bangun blog ini adalah kekuatan kenkawan semua…..

Mekasih kepada semua yg sudi menyokong blog remy hazza……
Remy sayang korang semua ketat2…..


54 comments:

izan mama mia said...

tahniah folower dah sampai 1k...makin seronooklah ber blog... mg maju jaya

Ayie Abas said...

salam remy :)

mendadak followers blog remy sampai cecah angka 1k...ini semua ayie rasa kerana kerajinan remy support GA,segmen dan lain2 yg dianjurkan kekawan...:)

tahniah ya...:)

Nur Irdina said...

tahniahh...! heheh dina ni kawan baru... moga berjaya lagi =))))

ishy77 said...

tahniah bro :) kipidap

xila dot said...

yeahh cayok2..ape kata backup dgn google + follower jugak...haaaa btw tahniah the lucky one 1000 tu ^^

Diana Azis said...

Wah..tahniah remy dah 1K..ramai tu 1K..apapun, memang betul kata remy..kita ni walau tak kenal..semuanya kawan2.. :)

diana said...

adoi..adoi...doi....
sakit la Remy...
ketat2 sangt sampai tak bernafas akak..


hehehehe

Remy hazza said...

izan...
mekasih kak izan...remy tak sangka..... alhamdulillah......

Remy hazza said...

ayie...
wassalm bro..... Itulah... cepat pulak naiknya..... syukur sesangat..... remy tambah semangat nak menulis....
harap2 ayie pun sama....

Remy hazza said...

nur irdina....
mekasih dina..... support remy yg tak seberapa nie....

Remy hazza said...

ishy77...
mekasih pren... sokongan ishy amat remy hargai.....

Remy hazza said...

xila....
insyaAllah.... nak adjust google + tu pulak.... siap ada 3 kat bwh tu...he3

Remy hazza said...

diana...
mekasih...betul...saban hari kita bertemu...biar tak nampak...tapi kesan nya tetap ada....

Remy hazza said...

kak diana.....
remy peluk semua sekali....... tertiba tangan jadi panjang...... he3... mekasih kak..support remy....

Si Matatajam said...

Tahniah Remy...Maaf yek M tak dapat ziarah blog ni macam selalu... Hepi blogging..

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

da nama hidup bermasyarakat kena supportive kan.. apa2 pun selamat berblog..yeahh

Remy hazza said...

kak m...
takpe...remy pun sesekali jer sampai kat sana... insyaAllah...lepas nie akan lebih kerap lagi....

Remy hazza said...

Dysha...
mekasih sahabat...... seronok dgn sokongan kenkawan....

TiranaAduka said...

salam remy
Ta tumpang gembira.

Nadia Johari said...

wah dh cech 1k..usha remy juga

baby comel said...

tahniah abg remy...
dapat dah 1K, tahniah tahniah. hebat la :)

Wak Gelas™ said...

tahniah laa dh fofulerr tuuu..ehhHHe

Nastyna said...

Tahniah Remy.. berkat usaha dan sikap Remy jugak, ramah tamah. Tu yg buat lagi best.

Lyana's Page said...

wah dh 1k dh? bestnya. tahniah tahniah! nnt cecah 2k pulop ya.. hehe.. selamat berblogging ;)

Empayar Utama said...

Tahniah. Semoga terus berjogging eh salah berblogging ^_~

Cho Zila said...

alo.. alo.. terharu membacanyer.. moga terus berblog... akak akan datang sini pasti...

Remy hazza said...

bro tirana...
mekasih bro...remy pun harap bro akan berjaya nanti...Amin

Remy hazza said...

nadia....
mekasih.... memula remy tak yakin...boleh ker? tapi alhamdulillah...kenkawan mcm nadia byk menyokong....

Remy hazza said...

baby comel...
terima kasih.... sokongan dari baby comel jugak tau....

Remy hazza said...

wak gelas...
mana ada.... org lain belambak k dia..remy satu jer,,,,, syukur sesangat.... walaupun 1k jer...he3

Remy hazza said...

nastyna....
TQ sis..... sis pun byk support remy.....

Remy hazza said...

lyana...
tq... tapi nak 2k kena tunggu lama ler.... dah tak kisag dah..... impian nak 1k jer dari dulu...... yg kemudian2 adalah rezeki.....

Remy hazza said...

bro empayar..
mekasih bro... bro yg remy kenal dari dulu yg cukup memberi sokongan yg positif.... mekasih sangat

Remy hazza said...

cho zila...
mekasih kak..... remy pun akan sentiasa support akak....

misz_eyza said...

wah tahniah remy...akhirnya impian remy nak capai 1k dah berjaya. eyza jugak yg makin ketinggalan hehe...ni pun dah lama tak hapdet belog...segan rasanya...

Kancil 8349 said...

tahniah Remy...sama juga kita..2 tahun..tetapi kancil tua bulan je...bilangan folower macam tu je...apatah lagi pembaca dah berkurang..mungkin kurang update...tu sebab dah kurang...:(

Mar Haini Abdul Rahim said...

tahniah remy !!! 1k sudahh hehe. u deserve it :)
remy yg baik hati suke support, terima kasih dan sekali lagi TAHNIAHH ^^

Wirda Amir said...

Tahniah remy...

Moga terus sukses ye

ayut said...

teringt join segmen remy yg nk follower 1k tu...akhirnya tercapai...yeayyy!!hahaha

^^eKaTiKaH^^ said...

wah.. tahniah abng remy.. wuu, chaiya la :D

Remy hazza said...

eyza...
tercapai sudah....ingat takan sampai haritu...he3..
jgn malu2 eyza.... ingat...pic kawen tak kuar lagi...he3

Remy hazza said...

kancil... takpe..... lepas nie insyaAllah..akan bertambah lagi.....
kancil sama dgn remy..... masa amat terhad....

Remy hazza said...

cik mar...
mekasih... kembang remy sat...puji melambong...padahal besa2 saja remy nie..kena byk yg nak diperbaiki....

Remy hazza said...

wirda..
insyaAllah...mekasih tau...

Remy hazza said...

ayut....
he3.... segmen dulu kan...target sebelum penutup 2012...tapi tak kesampaian..... tak sangka.... dapat juga akhirnya.....

Remy hazza said...

ekatikah...
terima kasih dik.....

TiranaAduka said...

lawatan ptg bro remy

Remy hazza said...

bro tirana....
terima kasih... rajin bro dtg melawat....

Cheq Kaq said...

wow..dah 1000 dh follower..tahniah remy..

Remy hazza said...

cheq kaq...
mekasih......impian dari dulu..tu yg berubah wajah nie.....

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...tahniah2 yer...;)

C.T.K said...

tahniahhhhh..perjalanan ct masih jauh..hihihi

Remy hazza said...

mama
wassalam./// tq mama

Remy hazza said...

ctk..
insyaAllah... semoga dipermudahkan...

 

Template blog ilham dari alif ismail