Saturday, February 16, 2013

SEGMEN : SAYA NAK 'UP'KAN FOLLOWER SAMPAI TAK LALU MAKAN



Apa khabar semua......
kita bersua lagi....... kali nie remy nak join segmen lagi....
jemputan dari tuan tanah yg comel sangat banner dia....
segmen nie dikenali dgn nama
segmen nie anjuran rakan blogger remy iaitu...... 
Luahan dari Hidayah Halim
noor atau pun hidayah halim . noor melancarkan segmen pertama beliau...so tak salah kita semua support segmen nie....lagi ramai lagi meriahkan.......
kalau kenkawan nak join segmen nie...just klik nama noor .... nanti terus ke segmen beliau.....
tunggu apa lagi.....
remy nak tag seseorg.....
taraaaaa.......
DayangDeno
kenkawan lain pun dijemput sama tau!!!!!

67 comments:

Dunia Wilma said...

Selamat bersegmen Remy :-)

Remy hazza said...

wilma...
terima kasih......

Alif Ismail said...

salam ziarah...

tak apalah saudara remy...nanti free2 remy msg lah ye, kalau nak mudah msg je kat facebook alif.

Remy hazza said...

alif...ok jugak......nanti remy roger........thanks tau!!!

Zamani Abe said...

nama segmen sekarang ni.. kemain.. haha.. insya Allah nak join gak ar

Kila Lala said...

selamat bersegmen incik remy.... :)

Farah Waheda Wahid said...

selamat bersegmen remy... ^_^

Nastyna said...

have fun.

Ayie Abas said...

salam remy :)

followers blog remy dah nk cecah 1000 dah...klu x lupa ayie yg ke 500...

deno said...

wahhh!! remy tag deno la.. hihi.. thanks remy! skrg jugak deno join!^^

TiranaAduka said...

salam remy
Gud luck ta ucapkan
Lawatan di pg minggu remy.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

rajin remy join segmen sana sini.... hehehehe

Remy hazza said...

zam.....
join aje...kita meriakan semua segmen......

Remy hazza said...

kila...
mekasih sahabat.....

Remy hazza said...

farah..
terima kasih......

Remy hazza said...

nastyna....
tq sis.....

Remy hazza said...

ayie...
wassalam.....
alhamdulillah...nanti kita tunggu kembar ayie tu...leh remy review sekali....... dua2 blog.......he3

Remy hazza said...

deno....
mekasih...sesakli nak jak deno pula......he3

Remy hazza said...

bro tirana....
selamat tghri bro...selamat berhujung minggu......

Remy hazza said...

leeza...
mekasih...ada masa terluang...remy join aje......

C.T.K said...

selamat bersegmen..brtambah2 follower nti :)

Azhafizah Md Nor said...

wahh tajuk die kemain lagi..hehehe..jangan sampai tak lalu makan bile nak up followers tu ye..

Remy hazza said...

ctk...
insyaAllah...harap2 begitulah.....

Remy hazza said...

azhafizah...... he3..tak lalu ker....remy nie tak tolak apa2 pun...belasah jer....

Noor said...

thnks remy coz sudi join!! tahniah, awk yg pertama tersenarai dlm bloglist lelaki.senang nanti Noor nak BW.senarai peserta dah update.rajin nanti singgah la ye!

NuraisYah said...

Hai dari segmen sama >.< done follow you . Jom singgah blog saya yang tak berape nie --->

http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

NuraisYah said...

Hai dari segmen sama >.< done follow you . Jom singgah blog saya yang tak berape nie --->

http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

farah syamimi said...

dari segmen yang sama
http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

boleh tolog saya klik ni http://heartbeat.my/?rid=29891

done follow you

✸Maizatul Nurirwane Idr✸ said...

Dari segmen yang sama, follow ;)

http://softness-self.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Anis Zainudin said...

dari segmen sme...singgah dan follow sini ..jemput singgah dan follow kalau sudi http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Cik Arina said...

singgh sini dr segmen yg sama done follow =) http://cikarinasukataip.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama .:)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Aimi Rahim said...

dari segmen yang sama ^^
http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com/2013/02/current-chapter-segmen-saya-nak-upkan.html

Nur Amni said...

dari segmen yg same..

http://awesome--blogger.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Choi•Minhoヅ™ said...

hyeee, datang dari segmen yang samee!~

http://www.natasya-pink.my/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Remy hazza said...

noor...terima kasih...tak sangka remy yg pertama..... teruna harapan bangsa lah gitu....he3

Remy hazza said...

nuraisyah...
thanks follow remy...nanti remy kesana.....

Remy hazza said...

farah...
thanks follow remy...akan remy follow disana juga....pastu buat apa yg patut.....

Remy hazza said...

maizatul....
thanks follow remy...akan sana juga nanti...tunggu tau!!!!

Remy hazza said...

anis...thanks support remy....akan remy terjah kesana nanti.....

Remy hazza said...

cik arina...
thaks follow remy...akan remy tunaikan persahabatan disana nanti....tunggu.....

Remy hazza said...

aimi...welcome here....tunggu kehadiran remy tau!!!

Remy hazza said...

nur amni.....
salam perkenalan dari remy...tunggu kehadiran remy tau.....

Remy hazza said...

choi minho
welcome here...... tunggu kehadiran remy disana.....

Sxin said...

done follow , jom ke rumah saya pulak .. hehe :)

http://pandamatalebam.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Nyue said...

nyue follower 1005 blog ni...

join segmen sama : http://nyueyien.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Remy hazza said...

sxin..
thanks follow remy... remy kesana nanti.....

Remy hazza said...

nyue...
thanks follow remy...akan remy kesan mencarimu..... he3

baby comel said...

amboi, sampai tak lalu mkn tu :)
selamat bersegmen

Remy hazza said...

baby comel.....
he3.... lalu jer...... thanks tau...

Cik Mira said...

Hai , Mira join :D Jum singgah blog mira , like my fangpage and apa yg patut :) byebye

http://cikyanxyanx.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Zuliana Awang said...

dari segmen yang sama..saya follow awak :)

http://zulianazulkiflie.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Remy hazza said...

cik mira....
tunggu kehadiran remy tau...... nanti remy kesana......

Remy hazza said...

zuliana....
remy akan kesan juga... tunggu......
salam kenal....

Nor Aznida said...

gudluck.... :)

eCha said...

singgah dari segmen sama.. follow jugak blog nie.. :D

http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

izah :) said...

assalamualaikum .singgah dari segmen yang sama .follow sini .http://missikushi.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...selamat bersegmen yer...;)

fieza husain said...

salam...singgh dri segment yg same...done follow u..selamat b'segment n b'blogwalking..:)

http://potpet2fieza.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Atin Tory said...

Hai dari segmen sama >.<
done follow awak .
Jgn lupa follow sy balik :)

http://fatinhalid.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

LIKE my fanpage too!!

http://www.facebook.com/AtinTorysBlog

! Khazanatul Sirra' ! said...

dari segmen yang sama ....
done follow

http://bintuzainal14.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

SITI JUWAIRIAH said...

hi dari segmen yg same....
kite follow kat sini :)
http://snowhitesenget.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Mimie Najib said...

assalamualaikum/salam sejahtera..
saya datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
kalau sudi singgah la sini ye.. salam kenalan kembali..

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

follow~

Nana Ameer said...

Dari segmen yg sama,, hee

Hunny Kitty said...

salam terjah dari blog ke blog ...heheheh

AyuInsYiraH said...

salam... ayu datang dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...

http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Azuria Abdullah said...

Hi..selamat bkenalan..azuria dr segmen yg sama..

azuria dah follow #1065..kalau sudi,follow me back yea.. :)

http://azuria-freebies.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

 

Template blog ilham dari alif ismail