Thursday, February 28, 2013

Terima kasih Pren together gether

salam utk semua
Pepagi nie…sejuk ler pulak…hujan renyai2 kat luar…
menambahkan lagi kedinginan di pagi hari…..

Apa khabar semua…semoga terus happy dan bersemangat utk lakukan tugas hari nie…… well maaf kalau ada yg remy belum sempat singgah lagi…akan ku cuba utk kesana….. dan today…remy kena attend big function kat kelana jaya utk satu event…. Kena serve Vip utk majlis tu… so tghari nanti akan kesana beramai2….. maybe…ptg karang dan mlm remy tak sempat nak BW….. sebab balik pun dah tgk mlm sebab event tu dinner.


Btw… itu bukan issues nya.,.. tapi yg remy nak cerita sekarang adalah hadiah dari hati kenkawan….. so sweet….. tgk pic kat atas tu….. , comel kan…. Itu adalah dari umie … mekasih umie… hadiah sempena majlis cukur jambul dan Aqiqah puteri sulung umie  Nurdhia Delysha… dah lama remy kenal dgn umie .rasanya sejak mula berblogging dulu… antara rakan yg byk support remy.Mekasih umie … semoga umie dan En abah serta Delysha berbahagia selalu.

Kedua utk bro Tirana…….
Mekasih diatas surat penghargaan dari bro Tirana … terharu remy apabila menerimanya….. insyaAllah sokongan bro Tirana  utk blog remy akan remy kenang sampai bila…… Kerana Ukhwah yg terjalin cukup mengembirakankan remy… mekasih bro Tirana . remy akan terus berdoa utk bro Tirana sekeluarga apatah lagi dugaan buat kesihatan anaknya yg sekarang nie tak sihat…

Terakhir..... buat blogger senegeri dgn remy...... shida....
thanks for ohsem kalender utk remy.... remy baru dapat gift dari shida nie....... terselit dlm longgokan  surat2  yg bertimbun kat opis tu....... nasib baik remy perasan........
mekasih shida.... ohsem sangat kalender tu.
dunia remy lebih indah dengan kenkawan ohsem semua....!

54 comments:

QasehnyaRania said...

best kan semua merngahrigai..

nti up la n3 masa p dinner ye

C.T.K said...

untung jd blogger popular cm remy ni kn...hihihi..tahniah sbb dihargai oleh blogger2 yang lain..truskn m'jd blogger yg peramah ye :D

ayut said...

byk hadiah ye tu....best2x :))

Remy hazza said...

Qasehnya rania...
he3...insyaAllah...tapi bukan remy yg makan..... remy kerja kat situ..... tapi pasti ada entry kat sana...

Remy hazza said...

Ctk....
InsyaAllah....remy juga manusia biasa...... tak popular pun..... masih jauh kelipan bintang tu....

Remy hazza said...

ayut...
comelkan teddy bear tu.....remy letak kat opis....

misz_eyza said...

sebab remy pun menghargai kawan-kawan jadi remy sentiasa dihargai...

tahniah remy sebab dapat kawan2 yg ohsem.

Azian Elias said...

wahhh..bestnya..

cantik rumah baru remy... ajar nak buat cam ne. hee

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

kan bila kita baik ngan org baik ngan kita balik.. ramai rkn2 kat blogger baik hati yg penting ikhlas dalam berkawan :)

nini said...

wah bestnya dapat banyak hadiah...=D

Kila Lala said...

wahhhh kawan2 remy pon ohsem mcm remy jugak....

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...bestkan ada teman alam maya yg baik mcm mereka...:)

Kakzakie said...

Apa pun juga bila ianya dikatakan pemberian/hadiah/cenderahati pasti indah rasa dihati..

NinaAz said...

Bestnya dpt hadiah.. cutee ♥♥

hazwan hairy said...

wah banyaknya dpt hadiah..best :-)

Sally Yatiey said...

Banyaknya dapat hadiah! Untunglah ;D hehe

inche hlovate said...

wah byk dapt hadiah..

Ayie Abas said...

assalamualaikum remy :)

bertambah lagi koleksi hadiah tuk remy dari kekawan... :)

xila dot said...

wah wah kawan setia kan...best dan pekdah kan buat kwn dlm dunia blog hehe

Wirda Amir said...

salam remty...

alhamdulillah...tumpang seronok...hehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

wow.. cantiknyer header.... serius cantik.

Nadia Johari said...

wah bnyknyer..tula jalinan iktan di alam maya..

Mar Haini Abdul Rahim said...

waah besnyee jd remy, slalu dpt penghargaan. hehe comel sgt bear tu.. tp mmg remy selayaknya pn dpt penghargaan, blogger yg mesra dan xsombong :)

Hanif Idrus said...

Byknya hadiah.....

Ain Riz said...

muhun pacik remy bagii kite satu adiah jugakk . eh ! haha

Mimie Najib said...

bestnya bila diri kita ni dihargai oleh kawan2..walaupun hnya di alam maya.. :)

hana hadi said...

wahh.. banyaknya..

miz ruha said...

wah! bestnya dapat banyak hadiah...
kerana dirimu begitu berharga... :)

Cheq Kaq said...

Jeles gajkkkkkk!!!uwaaa..

Nastyna said...

ohsem gifts for ohsem blogger ;)

Remy hazza said...

eyza..
terima kasih....

Remy hazza said...

kak yan...
tu kena jumpa alif ismail.... pakar make over.....

Remy hazza said...

dysha...
remy setuju..... lebih baik kita berbaik2 dari mencari musuh kan....

Remy hazza said...

nini...
alhamdulillah....

Remy hazza said...

kila... semua kenakwan maya remy nie... mcm kila juga....

Remy hazza said...

mama...wassalm..mcm mama juga... tetap ohsem dgn remy....

Remy hazza said...

kak zakie...
betul tu kak...akan remy simpan jadi kenangan....

Remy hazza said...

ninaz...
thanks dear.....

Remy hazza said...

hairy...
mekasih... dari kenkawan maya .... alhamdulillah

Remy hazza said...

kak sally... terima kasih... nanti akak pun dapat juga....

Remy hazza said...

inche...
sikit aje tu..... kenangan dari sahabat maya...

Remy hazza said...

ayie...
wassalam... alhamdulillah...

Remy hazza said...

xila dot...
tak rugi berbuat baik...pasti ada balasannya.....

Remy hazza said...

wirda...
terima kasih..... remy pun seronok ada sahabat macam wirda dan juga yg lain....

Remy hazza said...

leeza...
terima kasih.... kredit to alif ismail...

Remy hazza said...

nadia...
itulah...remy tak sangka... jalinan kemesraan tu lebih kuat......

Remy hazza said...

cik mar... remy juga manusia biasa...kekadang remy risau jugak...takut tak dapat nak berikan perhatian pada blog kenkawan....

Remy hazza said...

bro hanif... alhamdulillah... rezeki bro...

Remy hazza said...

ain... he3,,, boleh2...kena menang GA dulu....

Remy hazza said...

mimie.. alhamdulillah... remy happy sesangat....

Remy hazza said...

hnahdy.....
alhamdulillah.....mekasih pada yg memberi...

Remy hazza said...

miz ruha... tergelak remy baca tu...remy biasa2 jer... takde yg istimewa....

Remy hazza said...

cheq kaq.... ala cheqkaq pun selalu dapat juga kan....

Remy hazza said...

nastyna...
tq sis....!

 

Template blog ilham dari alif ismail