Wednesday, February 6, 2013

Mid Valley @ Sakura bertaburan....

Salam bertemu lagi semua......
salam rabu yg tak berkata kata.... he3.. tu entry tadi...... nie entry terbaru yg berkata kata.......
penat sangat.... kemas pun tak habis lagi...majlis dah settle...tapi remy yg production team kenala kemas apa yg patut..... tak dinafikan... pihak yg jaga meal memang kena kerja lebih sikit...what to do kan.....nanti bsk remy hapdetkan pasal majlis pagi tadi.....
Kalau remy tak sampai kat blog sahabat semua...comfirm remy tak sempat lagi...... dua hari yg cukup memenatkan.......nak pegang pc pun malas......tapi dah ok nanti...remy akan cuba back on track..... taknak ketinggalan entry sahabat semua.... sebab kenkawan semua adalah nadi blog remy..... remy kena hargai kehadiran sahabat semua.....
kali nie kita pi jenjalan dulu... melawat kawasan2 yg cukup indah...dikelilingi dgn pohonan sakura yg berbagai bentuk dan saiz.....kalau dulu kita tgk deco CNY kat pavillion..kali nie kita tgk kat Mid valley pulak... tapi remy rasa deco kat mid valley cam kureng sikit...entah ler..... sebab  tak membara cam Pavillion kut.....
tapi ianya tetap cantik...... dgn bunga sakura yg pinky serta tanglung bergantungan...... terasa berada di dalam taman dinegeri china.....
mesti kos pun tinggi jugak nak siapkan semua tu.....maklumlah..... mid valley tu ada tiga ruang legar......north, south and centre kan...
so kita layan semua pic yg ada..... tapi blogger linda cakap kat poiramid CNY punya deco cukup menarik...nie rasa nak kesana nie... boleh jugak jimba2 kat sana...terasa dah lama tak pi...he3......selalu kat area tu remy pi empire jer......
p/s..terlupa pulak remy nak menjenguk kat the garden.... rasanya kat situ lagi xclusive....maklumlah ...palce for money people..... remy tak mampu.....sebab tu tak pi.....he3.. lagi satu...sempat jugak remy lepas gian makan laksa kat jusco garden mid valley tu...tapi dah tak sedap cam dulu .... what happened???

41 comments:

adnil linda said...

kat mid valley mmg sgt2 meriah deco nye...shuke...

Wirda Amir said...

salam remy...

seindah sakura...cantik tp seketika namun akan tumbuh semula....

Ayie Abas said...

salam remy :)

begitulah keindahan di pusat membeli belah ketika musim perayaan...

AyueJean AJ said...

Belum pegi lagi Mid...
Hehhehehe...
Tapi AJ suka tengok deco shopping mall bila Xmas... =D
Lagi nampak meriah dan colorful...

NinaAz said...

Laksa dekt mid tu memg semerbak la bau diaa. Menggoda. Tapi bila mkn. Agak kuciwa laaa. Hihi

Nisha Nisrina said...

Jom Join :)

http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html

Nasz said...

memang cantik. berapalah kos nak decorate benda tu kan?

Orang lain masak kot laksa tu. Nak laksa yang sedap, kenalah pergi kuala kangsar. Memang perghhhh...

From,

Nasz

www.mohdnaser.com

Remy hazza said...

adnil...
meriah jugak...dgn bunga2 sakura yg mekar berkembangan.....

Remy hazza said...

wirda...
wassalam wirda....sakura yg mekar ,..tanda hati sedang mekar...... keindahan yg cukup memepesona....

Remy hazza said...

ayie...wassalam....
betul tu ayie...kat kl nie masaing2 berlumba2 utk pamer deco hiasan shopping complex..... marketing mengkin......

Remy hazza said...

ayujean....
setiap perayaan penuh makna... krismas tu debab ala ala fairy tales...tu yg cantik2.....

Remy hazza said...

ninaaz...
ye betul...bau cukup sedap....tapi rasa dah byk yg kurang...... so next time kena ler pi little penang cafe.....kat mid valley tu...

Remy hazza said...

nisha...insyaAllah...nanti remy akan kesana.....

xila dot said...

waaa antik antik hehe

Remy hazza said...

nasz...kos dia ranya memanmg tinggi..... budget utk marketing...lagi cantik...lagi ohsem...sebab arag akan bercerita...dan org lain akan dtg nak tgk kecantikan tu.....
laksa kuala memang best!!! lebih2 lagi laksa pulas tu.....hu3...miss nak mkn...

Remy hazza said...

Xila dot...
memamng antik...macam taman larangan dulu dulu.....

deno said...

cantik.... deno paling suka tempat-tempat ada bunga cantik mcm ni.. :)

Remy hazza said...

deno.... abg remy pun suka.... tu yg tak habis2 snap the pic......

Warna Warni Kehidupan said...

macam kat obersee

arin cat said...

aa chanteknyer!

Wak Gelas™ said...

chantek dh tuu, bajet mesti ratus2 riban tuu kannn..,ehHHe

hazwan hairy said...

meriah gila kat mid..klo ou simple sgt..xcntik..ahha

Cheq Kaq said...

tak cantik sangat remy kate..??cheqkaq rase cantik jer..cantik sangat!wow..kalo cheqkaq dh byk dh amik gambo tu..

btw..remy di tag untuk satu segmen tau..mohon ampun dan maaf yer..kikiki

Remy hazza said...

ww kehidupan....
sekali pandang itulah...mcm kat taman2 negara china....

Remy hazza said...

arin...
cantik dan meriah.....

Remy hazza said...

wak gelas...
betul wak... ribu riban punya bajet

Remy hazza said...

hairy.....
tapi tetap kurang dari pavillion..... mungkin kat sana lagi merah...takpe...hujung minggu nie kita pi tempat lain pulak...he3

Remy hazza said...

cheg kaq...
cantik ler...... he3...
remy kena tag ye... sekarang jugak remy buat... nak buat entry semalam...pic takde lagi..... hu3
remy busy...mintak kawan tlg snapkan majlis besar semalam....

Hanida Moss said...

dekat mid valley ni? cantiknyaa bunga.. lama tak pi mid..

Mas Zull said...

assalamualaikum remy....cantik la deko tu mama pun nak cari la kat jb ni mana yg cantik2 dekonya...:)

baguznet said...

rajin betul bro berjimba kat MV tu ye. Tak larat teman nak ke sana, ramai bebenor org

ayut said...

sakura plak..ni dh jd alal jepun plak ni..hihi..mcm2x shopping complex ni nk deco

Remy hazza said...

hanida...
yup...ohsem kan...sakura berkembangan.....

Remy hazza said...

mama..
wasalam...kalau kat kl nie mama..meriah...masing2 berlumba2 nak hias shopping complex....

Remy hazza said...

baguznet...
bro...kebetulan balik kenduri kat bangsar....tu yg singgah...tapi tahulah...nak parking kat situ punya ler seksa..... setengah jam berpusing cari parking.....

Remy hazza said...

ayut...
itulah...setiap tahun mcm yg keluar...dah jadi taman dlm bangunan pulak....

Nastyna said...

makin membara nampak mood CNY. hehehe

Remy hazza said...

nastyna...
harus..... cepat lah pulang....he3

TiranaAduka said...

ni yg best dtg blog bro remy ni.byak gambr2 yg menarik

Remy hazza said...

bro tirana....
terima kasih bro...nak karang panjang2 remy tak beberapa pandai..... saji gambar aje la...

Mar Haini Abdul Rahim said...

dolu2 pun suke berjimba kalo time2 perayaan tompang amk gmbo je hehe :D

 

Template blog ilham dari alif ismail