Friday, February 8, 2013

Terima kasih Wak Gelas.....

Salam bertemu lagi...... syukran2........ alhamdulillah.....
rezeki baru yg remy terima pada rabu lepas........ nak tahu apa........?
remy dapat hadiah dari wak gelas......
bila tgk banner tu ...ingat wak gelas nak buat giveaway.....tapi tidak.... itu adalah banner special giveaway utk followers yg support  wak gelas selama hari nie..... tak sangka juga remy salah seorg yg terpilih...... dlm kategori pengomen tegar...tegarlah sangat...padahal...selalu terlewat sampai...he3
Memula.... remy nak ucap terima kasih byk2 sangat utk wak gelas ..... sebab pilih remy sebagai salah seorg penerima give away tersebut...ohsem..... rezeki yg tak diduga...... pastu cukup byk. Alhamdulillah.... semoga bertambah2 rezeki wak gelas nanti.....
wak gelas buat giveaway sempena family vacation ke jakarta/bandung baru2 nie.....sambil2 berjalan kat sana , wak gelas tak lupakan kenkawan kat sini...... best sangat wak gelas nie......ingat tak dulu remy menang no2 dlm segmen wak gelas yg segmen i-pod tu......kali nie remy dapat t'shirt hard rock cafe bandung, keychain dan juga freeze magnet...... suka nyer remy.......
Terharu sangat dgn penghargaan dari wak gelas .....  sahabat semua kalau yg belum kenal lagi wak gelas .. better kenali wak gelas .. sebab apa.....??? remy really admire apa yg wak gelas share dlm blog wak gelas....  sudah tentu pemandangan dan picture2 yg cukup
cantik dan berseni.....  memang seorg jurugambar yg cukup profesional.....  nanti korang boleh mintak tip dari wak gelas .....
kat sini remy paparkan antara hasil dari wak gelas yg ohsemmm
p/s:- Wak gelas, remy mintak maaf kalau ambil pic tanpa kebenaran........ just to share with other person how beautiful your work......






27 comments:

TiranaAduka said...

salam
Tahniah remy.
Wak gelas mmg ohsem.

Nadia Johari said...

tahniah remy..banyaknyer..untgla..dpt sebgai pengomen tegar lagi..jeles2..hehe

Wirda Amir said...

salam Remy..

alhamdulillah...murahnya rezeki Remy ye...

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...tahniah2 yer...:)

Remy hazza said...

bro tirana...
wassalm bro.....
wak gelas memang ohsem....

Remy hazza said...

nadia...
alhamdulillah...remy pun tak sangka...baru jer kenal wak gelas sempena ipod giveaway hari tu.....

Remy hazza said...

wirda...
wassalm sis....
syukur sesangat...rezeki dari sahabat semua....

Remy hazza said...

mama...
wassalam mama....
mekasih mama.... boleh mama kenal wak gelas..... sekangpung dgn mama...wak kat masai....

3no gr33ny said...

sahabat Remy selalu bertuah

Remy hazza said...

3nogr33ny...
alhamdulillah...rezeki sentiasa ada......

Nastyna said...

Baru semalam I came across his blog, belum sempat say hye to him, just a silent reader. hihihi

Wak Gelas™ said...

salam bro remy, timekasih yee .., muger2 kita jd rakan siber yg baik2 jeeer.. ehhee

Empayar Utama said...

Wah bestnya dapat gelas erkkk salah sori hahahahahahah dapat hadiah :)

Remy hazza said...

nastyna....
ok lah tu...lepas nie boleh kesana selalu.... remy really admire semua pic yg ada.... so beautiful

Remy hazza said...

wak gelas...
terima kasih....InsyaAllah..... pren together gether....

Remy hazza said...

bro empayar....
gelas pun cantik jugak..... byk kegunaan....he3

RedRose said...

syoknye dia! dapat banyak presents dpd wak gelas tu. happy kan when all your journey of visiting the others really paid off. Congrats!

Remy hazza said...

red rose....
terima kasih
seriously... remy tak sangka langsung..... remy just drop comment when ada entry terbaru....tapi tak sangka ramai kenkawan yg hargai...alhamdulillah

Cheq Kaq said...

Tahniah Remy..rezeki melimpah ruah..:)

Ayie Abas said...

salam remy :)

rajin wak gelas tu menghargai rakan2 blogger...mcm remy jugak..dua2 ohsem.. :)

Remy hazza said...

chegkaq....
terima kasih....

Remy hazza said...

ayie..
wassalam... jgn lupa...ayie pun ohsem jugak...... kini dan selamanya....

miz ruha said...

tahniah remy... seronok kan kalau dapat hadiah... :)

Remy hazza said...

miz ruha...
betul.... kalau dulu takde sapa nak aksi...... tetapi sekrg murah pulak rezeki...alhamdulillah

sabella mohamad said...

wah banyaknya dapat hadiah ! best2 pulak tu . hehe . tahniah !

Remy hazza said...

sabella...
terikma kasih...bella pun akan dapat juga nanti.....

Mar Haini Abdul Rahim said...

tahniahhh wah remy sentiasa bertuah taw ! hihi cntek lah keychain tu :D
*pehh mmg cntek sgt hasil seni wak gelas... ! Subhanallah :)

 

Template blog ilham dari alif ismail