Monday, February 11, 2013

Anuar Zain Three decades of music , love and passion

google pic
Nice poster.....
dan semestinya nice show and concert nanti......
tapi apa yg remy nak cerita kat sini adalah.....
hidup mesti bertambah ohsem kalau kita sendiri dapat menyaksikan persembahan konsert mega nie kat stadium melawati Shah Alam tu...apatah lagi konsert Mega pertama Anuar zain... 

Tapi realitinya....
Ya Ampun...remy kempunan nak tengok....... ticket murah dah sold out..... tinggal yg rege diluar kemampuan jer......nak buat camner....takde rezeki...... memula jual ticket dulu remy tak beli....bila dah hujung2 nie baru bersemangat..... hasilnya......kau memang dah sah sah tak mampu remy....hu3...sayes......
pic google
jadi kiranya remy kempunan nak tgk konsert anuar zain...... ticket yg tinggal semua rege rm400 keatas....hu3.... miss soru nanti..... 
agak2nya ada ker yg nak sponsor remy ???  he3.,.. berangan aje la..... btw...sapa yg pi nonton nanti hapdet ler pic dan story kat blog....boleh remy tgk jugak.....
pic sedih google
so...moral of the story...lain kali beli awal2...... tau!!!


27 comments:

ishy77 said...

alo sedih nya baby...mcm tu ke remy kalo naness.....hikhikhik

Remy hazza said...

ishy77....
he3.... sedih tau...semangat nak pi...tgk2 rege ticket..... menitis air mata.......hu3

LiNda said...

alahai..tinggal tiket yg mahal je? linda pun suke lagu2 anuar zain, semua sdap didengar dgn suara dia yg merdu tu :)

Remy hazza said...

linda....
hu3.... yg paling murah pun dah seratus..... ingat nak yg tu ler..... rupanya takde......
remy layan lagu anuar...suara dia sedap...

miz ruha said...

alolo sedihnya baby tu... lain kali kena beringatlah... beli tiket awal2...
remy sedih macam baby tu ke...?

Remy hazza said...

miz ruha....
he3.... rasanya remy lagi sedih.... comelkan baby tu kalau sedih... tapi kalau remy...dah tak comel...cam cipet adeler.....he3

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...sedihnya x dapat nak pi kan mesti best konsert Anuar Zain ni...:)

p/s jomlah pi Legoland ...:)

Ayie Abas said...

assalamualaikum remy :)

alahai mcm baby kat bawah tu ke, kesedihan remy? hehe

Remy hazza said...

mama...
he3,,, sedih mengada2 namanya..... tapi kempunan ler...ingat nak pi...tapi bila tgk rege,,,cancel ajela.... lagi mahal dari legoland tu....insya Allah ..satu hari nanti pasti remy akan kesana....

Remy hazza said...

ayie....
wassalam ayie....
muka baby kempunan......he3.... comelkan baby tu...walaupun sedih.....

cikji said...

OMG !!! bang nuarrr yg super duper ohsem. suka tgk vclip dia dgn nora danish tu.sedihhhh

Remy hazza said...

cikji....
yes.... memang super duper... tapi hampe.....tak dapat pi...ticket mahal sangat.......

Nur Irdina said...

kalau saya memang tak dapat pegi mane-mane dah. semuenye kat Shah Alam je. saya pulak tinggal kat Kedah. lagi kesian saya kan ? *ehh tagih simpati pulak*

Rahmad Mat said...

hebat Anuar Zain ni.. Tiket VVIP paling awal sold Out..

Remy hazza said...

nur irdina...
remy yg dekat pun tak mampu nak pi......hu3... kita sesama simpatilah jawabnya.....

Remy hazza said...

rahmad....
betul tu... sekarang ticket yg tinggal.... rm 900 . rm 700 dan rm 400 ..... remy tak mampu.... telan air liur kempunan jer....

Secrets of A Teenage Girl said...

alahai, sedihnya baca entry ni.. yana pun xpenah lg tgk konsert. sbb harga tiket mahal, xmampu lah nk beli..huhu..

Remy hazza said...

secret....
sedih kan...kempunan nak tgk anuar zain.....he3

Hanif Idrus said...

Bro kita sama ler peminat Annuar Zain...kikikiki.
Tapi aku tak pergi.....pasal jauh ler..

Remy hazza said...

bro hanif....
hu3...remy memang suka suara dia... tapi kempunan nak dengar...rege mahal sangat...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

mahal sih tiket.

Remy hazza said...

leeza..
itulah...tak mampu rasanya....

deno said...

sanga2 minta dengan suara anuar zain :)

yakpe , nanti next time beli tiket cpt2 tau^^

Remy hazza said...

deno....
he3... lepas nie...on aje online ticket..terus sambar...cam teater tu.....

ayut said...

remy minat anuar kah??hihihi...

Remy hazza said...

ayut...
sayes...remy suka suara dia.......

Zaidalifah Hussin said...

KALAU DAPAT TIKET FREE BAGI KAT BONDE YEA... HI HI HI

 

Template blog ilham dari alif ismail