Sunday, February 24, 2013

Hanya ini yg mampu ku bantu- Tirana Aduka

salam utk semua....
entry kali nie lain dari yg lain......
bukan yummy2 bukan jimba2....tapi lebih berbentuk insani.......
dan bukan juga segmen seperti selalu

tergerak remy nak membantu sahabat blogger bro tirana supaya dipanjangkan niat beliau diatas usaha utk membantu rakan blogger yg lain......
bro tirana ingin membantu rakan blogger warkah buat isteri .
so korang boleh check kat link nie....
warkah buat isteri...

bagai mana caranya????
senang jer..... korang boleh membantu dgn menyewa link kat blog bro tirana
Link Blog Anda Akan Berada Di Side Bar Atas kanan Blog tirana
3 BULAN hanya dengan RM 5 Sahaja

cukup mudah dan usaha yg murni dari blogger bro tirana .... dan sesiapa yg ingin membantu boleh terus ke blog bro tirana......
disana nanti korang dapat no akaun dan juga cara utk pengesahan.....
sesama kita membantu........ sikit sama sikit..... semoga dugaan yg menimpa warkah buat isteri dapat diringankan......dan kita doakan semoga cepat sembuh......amin
insyaAllah.....

36 comments:

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

nak sgt tolong.. insyallah

Zamani Abe said...

Salam~ Zam dtg melawat rakan blogger yang rajin singgah di setiap entri Zam.. hehe thanks ya..

btw, menarik juga ni.. Insya Allah, rakan blogger yg lain boleh join sama

Remy hazza said...

dysha....
insyaAllah...kita sesama tolong... rm5 kalau ramai yg membantu...... pastu meringankan beban.....

Remy hazza said...

zam.....
mekasih melawat remy kat sini.....
insyaallah...remy akan selalu support zam...
kita tunaikan impian bro tirana... kita sokong hasrat beliau....

Nadia Johari said...

mari sama2 membantu bro tirana

Remy hazza said...

nadia....
kita support hasrat bro tirana....

C.T.K said...

sedih pulak baca..in shaa allah akan membantu beliau..

Remy hazza said...

ctk....
kita support mana yg termampu..... remy pun dah baca pasal warkah utk isteri tu..... byk info....

Ain Riz said...

beliau dah lame sakit kann ! kuat btol suami dea !

Ain Riz said...

beliau dah lame sakit kann ! kuat btol suami dea !

Etuza Ezawarna said...

ok insha Allah akan terjah nnati ya, harap dapat membantu nanti, semoga cepat sembuh..amin. Tq share info..

deno said...

insyaallah...:)

Empayar Utama said...

Baru baca, InsyaAllah saya jengah kedua-dua belog nanti

Ayie Abas said...

salam remy :)

murninya remy dan tirana...jap lagi nk terjah blog warkah tu..

Mia Liana said...

nanti bila sempat kak mia terjah ya remy...

Kancil 8349 said...

cantik blog remy sekarang...insya Allah kancil akan terjah ke blog beliau

Remy hazza said...

AIN RIZ
betul tu.... remy ada terbaca dulu... kisah perjuangan suami isteri....

Remy hazza said...

bro etuza...
amin...kita bantu apa yg patut.....

Remy hazza said...

deno...
amin.,...

Remy hazza said...

bro empayar.....
mekasih bro... kita bantu mana yg termampu.....

Remy hazza said...

ayie...
wassalm ayie... remy cuma memanjangkan email bro tirana... usaha beliau utk membantu warkah buat isteri.....

Remy hazza said...

kak mia...
terima kasih..... kita bantu mana yg patut...

ayut said...

moga2x dimudahkan segala urusan warkah buat isteri...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

In Shaa Allah moga niat murni bro tirana dipermudahkan

Remy hazza said...

Kancil...
terima kasih.....
jom kita terjah dan bantu mana yg patut....

Remy hazza said...

ayut...
betul tu ayut.....
kita doakan bersama sama ..amin....

Remy hazza said...

waniey....
insyaAllah.... remy hanya membantu....

misz_eyza said...

warkah buat is3 tu blog abg abil dan kak gee ka remy? sori eyza tak dan nak ke link tue...

apa pun semoga usaha bro tirana membuahkan hasil demi membantu sesama muslim.

Remy hazza said...

eyza...
yes.... blog abag abil dan kak gee..
sesama kita membantu.....

Norizan J said...

Sy selalu juga mengikuti kisah en Abil di blog Warkah buat Isteri. blog untuk diiklankan masih dalam proses make over.. Insya Allah akan join..

Remy hazza said...

norijan....
kita support mana yg termampu......

^^eKaTiKaH^^ said...

insyaAllah boleh menang. eh, dah cantik la blog nie.. hee.. comel ^__^

Remy hazza said...

amin.... doa doakan ye....

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...inshaAllah doakn ...:)

miz ruha said...

moga mereka terus tabah hadapi dugaan...
insya-Allah, akan titipkan doa untuk mereka...

3no gr33ny said...

semoga berjaya =)

 

Template blog ilham dari alif ismail