Saturday, February 16, 2013

Segmen:Blog Pilihan Februari

Salm sabtu semuanya....
kita bersua lagi..... pagi2 yg cukup indah......
so nak buat entry apa dulu hari nie????
remu mulakan dgn segmen lah...... sebab dah lama  tuan tanah ajak remy join.......segmen nie niberi nama
Comel kan banner nie...... secomel nama tuan tanah jugak...... iaitu
selipar putih .... cool....satu nama yg lain dari yg lain....menarik kan... kalau nak tahu apa yg menarik kat blog selipar putih .. check it out kat bwh nie.....
Entry februari Jerit Pekik
Ada Apa Pada Pagerank Blog?
Jangan Dilawan Si Anonymous
Blogger Gila Cerita Panas
Dot My Yang Betul Bertuah

selipar putih ada menyatakan pilihan blog remy yg lain....... so Blog pilihan remy di arena blogging ini remy nak bahagikan kepada beberapa kategori..... kalau boleh remy nak letak semua tapi tak muat nanti..... so remy pilih yg the remy rasa bersesuaian........tapi kenkawan yg lain jgn kechik hati tau.....blog sahabat semua tetap best dihati remy..... kesemuanya......

blog makan2...

blog jalan2...
blog informasi..
blog ilmu....

blog santai...
tok afzal

so ini adalah yg menjadi pilihan remy......tapi yg lain2 pun remy enjoy jugak tau...... so jom ramai2 kita support segmen dari selipar putih nie...just klick nama selipar putih..... selamat bersegmen semua.....
wassalam. 

25 comments:

My Life's Journey said...

mat pagi bang remy..best segmen yg bang remy join .. tak pe bang remy ..kmi tk berkecil hati tau

Bang remy seorang yg baik .. kami tetap menghargainya ..chak

Remy hazza said...

UMIE....
thanks so much... itulah...memula nak join pun abg remy takut ada yg berkecil hati..... blog umie pun best tau...blog reference utk bakal2 ibu.....

Cheq Kaq said...

a'aa kecik ati!!!!!!waaaa...sob sob..T_T..nk pindah umah jauh sikit dari Remy..hehehe

xdelaa..x kecik ati pon..setidak2 nya, boleh g terjah blog yg remy suke tu..eh..selamat bersegmen yer

Dunia Wilma said...

Selamat bersegmen Remy :-)

Remy hazza said...

CHEGKAQ.....he3...jgn ler camtu.... blog yg terpilih adalah blog referel remy.....jgn pindah jauh...pindah dekat takpe.... he3... padahal jerit nama cheq kaq pun dah boleh dengar.....he3

Remy hazza said...

wilma...
thanks.....so much....

TiranaAduka said...

salam remy
Gud luck remy..tq sudi lapangkan masa di tempat ta.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

wow... all da best k...

Remy hazza said...

bro tirana....
akan selalu remy kesana..... blog abg TA best... byk pengajaran...byk pengalaman....

Remy hazza said...

leeza...
terima kasih.....

Wirda Amir said...

salam remy...

moga berjaya ye...

Remy hazza said...

wallsam wirda....
insyaAllah...terima kasih....

Maisarah Azmi said...

dari segmen yang sama : http://www.sararose.my/2013/02/segmen-blog-pilihan-februari.html
jemput bace

Nadia Johari said...

good luck remy..=)

deno said...

selamat bersegmen remy!^^

Remy hazza said...

maisara...
thanks singgah sini...akan kesana nanti.....

Remy hazza said...

nadia ...
thanks.....

Remy hazza said...

deno...
terima kasih......

C.T.K said...

merajuk!!!hehehe

xder lah, blog dorg mmg best pn ..hihihi..ct knal ayie n afzal je kt ats tu :D

Remy hazza said...

ctk...
betul...blog dieorg memang best....blog ctk pun tak kurang hebatnya.....

hazwan hairy said...

untonglah dorg jd pilihan..

Remy hazza said...

hairy ..
jgn kecil hati...hairy tetap keutamaan remy..... adik kesayangan tau!!!

baby comel said...

semart la pilihan abg remy tu :)tahniah kpd mereka yg menjadi pilihan tu =)

Remy hazza said...

baby comel....
blog awk pun pilihan remy jugak..... tau

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...dah lama x singgah rupa2nya dah berubah wajah blog remy ni yer...:)

 

Template blog ilham dari alif ismail