Saturday, February 2, 2013

Segmen Pantas AisyahHumaira

Salam sabtu semuanya.......
selamat bercuti pada yg bercuti...dan yg berkerja...selamat bekerja...... cam remy jugak....
pantas entry remy mulakan entry hari nie...sebab remy dah takde masa........he3

kerana apa tu???? kerana segmen nie remy kena siapkan sebelum kul satu..... sebab segmen pantas dan memang pantas...sebab remy kena tag dari dua org sekali gus...... he3
segmen pantas nie diberi nama.....

Segmen Pantas AisyahHumaira

segmen  nie anjuran blogger  Niera.Tamat pada jam 1 petang Nie [2/2/2013] Yup, memang segmen pantas, cuma 15 jam sahaja ! Siapa cepat dia dapat. hehe :D Hadiah kecik je : 2 X Topup RM5 Tapi kalau lebih 100 yang join, Niera bagi 6 X Topup RM5Oh,ya . Niera akan gunakan khidmat mr random :) Ohh ya, kalau tak de facebook/twitter tak yah la tunaikan syarat-syarat tu. hehe :D

yg kat atas tu remy copy dari blog Niera...he3...nak pantas kan......
so klick aja nama Niera utk ke segmen beliau..... btw..... jom join ramai2..... sapa yg nak dapatkan top up...... dan utk pren berdua nie
♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪
Mekasih byk2 sebab ajak remy join segmen nie...semoga korang berdua bertuah nanti....... kita doakan bersama sama......

20 comments:

Dylla Abas said...

all de best ye remy :)

Remy hazza said...

dylla...
thanks..... gigih nak BW hari nie.....

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...selamat bersegmen yer..:)

Amy Hana said...

Seminit lagi :) follow sini

http://innallahmaana.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

Ayie Abas said...

assalamualaikum remy..:)

respek remy...dlm terkejar2 masa pun masih sempat support segmen kawan2 :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

malam ni nk pulun join segmen lah.

aisyah humaira' said...

http://www.aisyahhumaira.com/2013/02/blogger-terpantas.html

SENARAI PESERTA DAH ADA. JANGAN LUPA TERJAH DIORANG TAU. SALING BERKENALAN SESAMA BLOGGER :)

#Niera dah follow sini :)

Remy hazza said...

mama....
wassalam...mekasih mama.....

Remy hazza said...

amy..terima kasih...remy follow nanti.....

Remy hazza said...

ayie...
wassalam ayie...
remy lemah kalau kena tag..mesti nak buat jugak..... takut kenkawan yg tag kechik hati..... oleh itu..taglah remy selalu.....pasti remy usahakan....he3

Remy hazza said...

leeza...
pulun leeza... byk segmen skrg nie...yg remy punya jgn lupa tau...he3

Remy hazza said...

niera...
thanks...insyaAllah... kita berkenalan dgn semuanya....

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

Wirda Amir said...

salam Remy..gutluck ye...

Remy hazza said...

cik fie...
selamat dtg kesini.....

Remy hazza said...

wirda...
terima kasih pren....

Miss Light of Happiness said...

assalamualaikum ...

Salam Mahabbah wa rahmah ..


Singgah dr segmen sama ...^^

Miss joined jugak ..

http://misslightofhappiness0210.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html


ilalliqa' :)

Remy hazza said...

miss light...
mekasih singgah.... nanti remy ke sana....ye

❀M!sz Zuhayra❀ said...

Hye ! already follow n BW here .
Do visit my blog too k :)

http://zuhayrazack.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

Remy hazza said...

misz zuhayra
thanks follow... insyaAllah...akan remy kesana nanti....

 

Template blog ilham dari alif ismail