Tuesday, February 5, 2013

Wedding @ Bangsar sport Complex

Salam ketemu lagi semua.... 
hari2 yg busy telah bermula...... harinie remy ngan kenkawan yg terpilih berkampung kat parking...nak setup big function tomorrow.....majlis perasmian new logo launching...... best sebab tetamu VVIp adalah tun Abdullah... dapat lah remy bersalam nanti..... sebabnya remy yg akan serve makanan bersama2 adik2 uitm dan juga ikbn....
yg tu kita cerita kemudian lah..... kali nie remy nak hapdet pasal kenduri kawen yg remy attend hari ahad lepas....tempatnya kat bangsar sport complex..... ohsem wedding kenalan my laling...yg dipanggil ibu...... seronok majlis tu...meriah sangat walaupun dibuat di dalam dewan..tetamu tak putus2 hadir..... 
sebabnya majlis nie dibuat bersama2 bagi kedua dua pihak pengantin....2 in 1...save budget kan... lagi pun keduanya duduk berdekatan...dah tentu berdekatan..... tetamu yg hadir adalah org yg sama...so better buat sekali kan..... alhamdulillah..layanan mesra dari keluarga pengantin.......siap dapat goodies bag special....
majlis memang happening...dgn paluan kompang dan juga pengacara majlis...siap ada karaoke lagi...... manakala singgahsana mempelai cukup indah di atas pentas......sweet dan nampak kemewahan....... makanan pulak..ohsem.... menu kenduri ...tapi yg best pilihan air cukup menarikkk siap ada 3 pilihan...sirap, lychee atau orange.... gasak ketiga pun takpe....he3...
manakalan utk pencuci mulut...tapai pulut yg cukup manis sebagai kenangan buat semua.....memang sedap.... remy pun mkn dua....he3
so buat mempelai...selamat pengantin baru dari remy...semoga perkawinan berkekalan dan berbahagia keaanak cucu.....
P/s nak wish awal2 lah..... utk blogger Eyza yg nak naik pelamin hujung minggu nie..... selamat pengantin baru Eyza ....terima kasih kerana menjemput remy..... kalau remy tak sampai...remy wakilkan aje...... he3...tunggu.....

58 comments:

izan mama mia said...

cantiknya deko..

ayut said...

bile tgk bju purple..tringt purple bju sndri utk nikah...ssh nk match wane...ungu itu wane mati T_T hahahaha

Cikgu Ma said...

selamat pengantin baru utk kedua mempelai...

tak penah attend/ dpt jemputan kenduri kawen grand mcm ni...apa lgi majlis org kenamaan ^_^

Ayie Abas said...

salam remy :)

cantik pelamin pasangan mempelai tu...x kalah mcm artis...:D

afzalsukasuki said...

pengapit tu bukan Noh Hujan kan?sama la rambut dia.sewa ea?

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

tahniah bt pengantin :)

Eza Boom Boom :) said...

meriahnya majlis. semoga berbahagia ye, pengantin dan bakal-bakal pengantin..

sabella mohamad said...

meriahnyaaa . decoration nye pun cantik ! tahniah buat pengantin ;)

Cho Zila said...

bestjer majlisnyer /... suka majlis dua dalam satuni jimat belanja dan lebih meriah.. mana remynyer...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tempat ni lah tempat yg selalu leeza n the frenz main badminton ... sampai ponteng2 kuliah.. siap lect join sekali, haaaaa

misz_eyza said...

selalu bila eyza attend kenduri kat dewan mmg makanan totally out sebab dah berhabis duit bayar sewa dewan...


ehh ehh eyza ada nampak nama eyza laa hihi...btw, tq remy atas wish nya.

hazwan hairy said...

cantiknya pelamin dia ni...bp ribu la plak byr ni..hehe..tahniah!

baguznet said...

wah! makanan nampak sedap jer tu bro... goodies utk teman mana...

3no gr33ny said...

seronoknya pergi majlis kahwin

Mar Haini Abdul Rahim said...

cantikknye pelamin.. purple putih.. eh aah bagusla buat 2 in 1 jimat kos, jimat tenaga, jimat masa hehe, Barakallahu Lakum utk pengantin :)

hana hadi said...

meriahnya lauk dia..hehe

Remy hazza said...

izan...
menarik kan... kaler purple.....

Remy hazza said...

ayut...
boleh juga kalau digabung dgn unsur2 biru......kena berani buat experiman....

Remy hazza said...

cikgu ma...
nie majlis org biasa jer...... cuma buat kat dewan...tu yg nampak grand....

Remy hazza said...

ayie...
wassalam sahabat...betul...sekali nampak dah mcm artis kan..apatah lagi pengapit dia mcm noh hujan....

Remy hazza said...

afzal...
tok...remy memula pun anggap camtu jugak...sebijik cam noh hujan...style rambut dan iras2 pun ada.....

Remy hazza said...

Dysha....
tahniah dari remy juga buat mempelai...merial uolll...

Remy hazza said...

Eza,,,
kita doakan keberkatan dlm perkahwinan buat semua pengantin....

Remy hazza said...

sabella....
memang meriah...penuh satu dewan dgn tetamu......

arin cat said...

nice pelamin . nak kahwin jugak x0x0

Remy hazza said...

cho zila....
he3... remy tak sempat bergambar...... sibuk nak isi perut jer...tapi majlis nie memang meriah...remy pun kena parking jauh sebab.....ramai sangat....

Remy hazza said...

leeza...
serius...... nasib baik leeza takde...kalau tak leh pic together gether.....

Remy hazza said...

eyza../.
ada budget...tak salah...buat kat dewan tetap meriah...... tak panas dan nampak tersusun...tapi kalau kat kampung...buat kat rumah lagi best!!! gotong royong...3 hari 3 malam.....

Remy hazza said...

hairy...
remy dpt tahu...pelamin tu sponsor dari kwn pengantin...bertuah badan... pastu cantik pulak tu....

Remy hazza said...

bagusnet....
remy sempat tapau dua jer goodies tu..... siap dgn bunga telur sekali.....he3...
makanan sedap... gotong royong katanya....

Remy hazza said...

3nogr33ny...
remy memang suka pi...suka tgk keindahan majlis perkahwinan....

Remy hazza said...

cikmar....
gabungan yg menarik....... untungkan...kwn remy 3 bilan lepas pun bergabung jugak..maklumlah kat kl nie majlis belanja besar..... kalau dikongsi...jimat sikit blanja....

Remy hazza said...

hnahdy.....
meriah dlm pinggan remy..... kenyang!

Remy hazza said...

arin...
remy doakan semoga cepat naik pelamin......jemput remy tau!!! he3

Kila Lala said...

Alaaaa nak kawen jgk la mcm nie....esok jugak pegi cari calon suami :p

Remy hazza said...

kila...gud luck!!! mesti ada jejaka idaman diluar sana....

Domu-kon said...

abg remy bila pulak..? ke sudah naik pelaminnya..hehehe

Nadia Johari said...

mmg jimat klo buat 2 in 1..hhhee,,nad punyer remy dtg erk..hehe

Nastyna said...

Selamat pengatin baru.. cantik la kaler dia.

Kancil 8349 said...

cantiknya...selamat pengantin baharu untuk dua mempelai

NinaAz said...

Sweet gabungan warna. Btw. Salam kenal remy

Aishah Jahirah said...

buat sekali blh wat grand sikit disamping jimatkan kos dan tenaga....tgk org naik pelamin je...aish rasa nak join je..kih3

Aien Alien said...

nampak gambar pengapit lelaki ingat macam Noh Hujan da..sama macam tok Apzal komen. nampak meriah suasana dewan... :D

Wirda Amir said...

salam remy...

amboii..mesti pergi dgn your laling...mana lalingnya...sorok ye...hehehe

deno said...

cantik! kaler purple lagi... :)

Remy hazza said...

mis domu.... nak naik pelamin sekali lagi jer belum.....he3

Remy hazza said...

nadia...he3...betul tu...nad jemput nanti.... insyaAllah....

Remy hazza said...

Nastyna... purple white.... dan sedikit marron for kontras.... not bad!

Remy hazza said...

kancil...semoga kasih mereka berpanjangan.....

Remy hazza said...

ninaAz...
gabungan yg menarik...salam kenal dari remy juga.....

Remy hazza said...

aishah,,,kalau dah ada rasa tu...comfirm dah dekat2 dah tu... esok lusa... insyaAllah

Remy hazza said...

aien...abg remy pun memula dari jauh.... betul ker???? tu yg pi depan..... tapi dia ada iras noh hujan...siapo dgn potongan rambut sekali....

Remy hazza said...

wirda...
wasslam..... bukan sorok...kekadang jer tak keluar....he3

Remy hazza said...

deno...cantikkan... purple yg cukup meanrik....

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...selamat pengantin baru buat pasangan pengantin baru...:)

Remy hazza said...

mama...
amin...kita doakan semoga mereka bahagia selalu.....

TiranaAduka said...

satu cara penjimatan..

Remy hazza said...

bro tirana...kos wedding sekrg boleh tahan...kalau dpt berjimat... camnielah caranya....

 

Template blog ilham dari alif ismail