Saturday, February 9, 2013

Segmen : Pencarian Bloglist Fizgraphic

Salam sabtu semuanya....
selamat bercuti...mana yg balik kampung tu.... drive carefully...maklumlah...byk keta2 yg nak berjimba2 sama ke kampung tu..... hati2 pren....

oklah kali nie remy nak join segmen bro fiz. seorang blogger yg cukup kreatif dan rajin buat doodle3 yg cantik2.....
segmen nie diberi nama...

fiz memang kreatif sebab ada bisness sendiri. so kalau korang nak tempah card dan design apa2 banner , name card ...korang boleh pi tempah kat bro fiz nie...memang terbaik hasilnya...... kalau korang nak tgk...terjah entry2 bro fiz sebelum2 nie.....
FizGraphic Dot Com
Remy memang suka dgn org2 yg kreatif nie....., itu sebabnya remy rajin singgah kesana bila dah mengenali blog fiz  .... tuturiol yg diberi byk membantu blogger2 yg lain....... so korang tunggu apa lagi.... jom kenali  fiz  dgn lebih rapat...... untung2 boleh masuk dlm bloglist fiz .......
segmen nie pun simple...... dan harap2 remy dan sahabat semua  terpilih nanti.InsyaAllah......
jom serbu blog fiz......
pic google


28 comments:

Empayar Utama said...

Cepatnya hapdet. Ada tutorial ke? Saya nak belajar, jap gi sana

Ayie Abas said...

salam remy :)

ayie dah lama jugak kenal dgn fiz nih...jadi kwn fb juga :)

Remy hazza said...

bro empayar.....
ada mcm2 kat blog fiz.... byk info dan doodle....

Remy hazza said...

ayie...
wassalam.....
remy pun dah lama jugak.....
dh jadi pengomen tegar jugak kat sana....he3

Diana Azis said...

Salam Remy...

Wah..selamat bersegmen dan best of luck yea remy :)

Remy hazza said...

diana...
thnaks so much !!!! jom jadi bloglist apit...

miz ruha said...

apit pandai lukis doodle... comel2 aje semuanya...
selamat bersegmen remy....

Remy hazza said...

miz ruha...
betul tu.... apit yg kreatif......
jom join sekali...masih sempat lagi....

Aida Omar said...

Wasalam Remy :) Apit memang kreatif macam2 versi doodle dia buat kan. Orang lidi pun aida nak buat susah :P hehe.. Aida pun baru je join saat2 akhir tadi.. ^^

http://www.diarisifroggie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Remy hazza said...

aida..tahniah...semoga kita berdua terpilih nanti..... insyaAllah....
apit memang kreatif....

Rahmad Mat said...

Salam perkenalan..

Dari segmen yg sama...

Segmen: Pencarian Bloglist Fizgraphic
Fatin Liyana Vector Illustration

Asiah Aisa said...

Saya datang dari segmen yang sama :D Semoga awak berjaya.. Goodluck!! ^_^

zana said...

singgah dari segmen sama jom singgah sini smbil berkenalan :D

IRA ARINA said...

datang dari sini :)
http://www.miramashimaaru.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Remy hazza said...

rahmad...
salam perkenalan juga......
nanti remy kesana.....

Remy hazza said...

asiah...
thanks so much...semoga asiah juga berjaya nanti.....

Remy hazza said...

ira arina......
all the best sis....semoga berjaya.....

Remy hazza said...

zana ...
salam perkenalan dari remy...
tunggu ...remy terjah kesana.....

deno said...

salam abgremy :) deno dari segmen yg sama :)
http://dayangdeno.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgrafic.html

Remy hazza said...

deno...
all the best.... semoga kita terpilih nanti....InsyaAllah....

manzarina berntsz said...

tahniah terpilih dalam bloglist apit.....salam singgah...salam ukhwah...salam perkenalan...

Remy hazza said...

manzarina....
terima kasih......
salam perkenalan dari remy juga.....

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...selamat bersegmen n rajin sungguh remy ni....;)

Remy hazza said...

mama..
wassalam mama... mama pun sama... boring kat opis mama...sensorang...mana GA yg ada dan simple...remy join...support kenkawan...

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Mia Liana said...

salam....mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Remy hazza said...

cik fie.....
welcome here.....

Remy hazza said...

kak mia...selalu2lah dtg sini ye......

 

Template blog ilham dari alif ismail