Saturday, February 16, 2013

Harimau malaya Vs GA remyhazza...apa kaitannya????

Salam utk semua......
salam bertemu lagi....... kali nie remy meroyan kejab...he3...tgk tajuk entry lain macam bunyi diakan.....apa kaitannya.....???
camni lah remy nak cerita.......

harimau malaya tu takde apa apa pun...just sebuah nama yg cukuh gagah...... tapi pernahkah kenkawan tengok harimau terbang???? he3.... oklah...tak yah ler remy over sangat....
well.... ari tu ada pembaca yg tanya dlm satu blog..... apa hadiah GA remy tu??? buat GA tapi tak kasi tahu hadiah...... so kali nie remy nak bocor ler hadiah tu.......
taraa..... mungkin ada hadiah lain tapi percayalah..... antara hadiah yg remy kasi nanti... ada 5 yg cukup istimewa.....sebabnya 5 peserta bertuah nanti akan dapat model pesawat semangat harimau muda special edition Air asia tu......... insyaAllah....itu janji remy.....
manakala yg lain akan dapat juga...tapi mungkin pesawat juga atau benda lain...InsyaAllah...semuanya berbaloi dgn sokongan dari kenkawan semua.....
so sapa nak model pesawat tu boleh chop awal2... manalah tahu....kut tercabut nama korang nanti..... terus aje remy kasi... kiranya priority ler......he3..boleh camtu???
so terima kasih sekali lagi sebab join segmen remy......terharu dgn sambutan dan sokongan kenkawan semua......
buat masa ini.... all the best utk semua......
P/s terasa cam nak tutup awal jer GA tu..... sebab sebulan terasa lama......next time kena buat seminggu atau dua minggu ajelah....kan!

 pic semua sumber google..... kecuali pic model pesawat tu.....

38 comments:

Norizan J said...

wawawawa ohsem..

Nur Irdina said...

aaaa cantek model kapal terbang tu.. heheh.. yang cita2 nak jadi pilot kene bagi dulu ni.. nanti kempunan hahah *hehehehe*

Diana Azis said...

Cantiknya model tu..serious ohsem...siapa la agaknya yang bertuah dapat model tu kan..

Remy hazza said...

NORIZAN....
ohsem kan..... hanya 5 yg bertuah nanti......

Remy hazza said...

irdina....
sap yg ada cita2 tu...... insyaAllah...dah joinGA..pastu bertuah...pasti jadi miliknya....

Remy hazza said...

diana....
kena tunggu hujung bulan lah jawapannya...... siapa 5 yg bertuah tu.....

Wirda Amir said...

salam remy...

tekejut aihhh...ingatkan tiket penerbangan pergi tanpa blk air asia tadi...hehehehe

cantiklah hadiahnya remy...

Anisa Anuar said...

ingatkan nk bagi kapal terbang persendirian tadi...hahaha...
orait gk dpt hadiah model kapal terbang...nak!!!
heehehe...

heirizalieyana said...

wahh. . . model kpl trbag, , nanak jgk lhaa.

hazwan hairy said...

nakkk3...tggu2..haha

Remy hazza said...

wirda....
he3.... depa kasi tickert free...remy kasi kapal free...... harimau malaya lagi..... semoga wirda ada tuah nanti....

Remy hazza said...

anisa....
remy doakan anisa bertuah nanti......kalau ada rezeki nanti...pasti akan terbang pesawat tu ke rumah....

Remy hazza said...

heirizalyana.....
dah join ga ...... pasti berpeluang......

Remy hazza said...

hairy....
dah lama tunggu....... mana tahu rezeki hairy utk pesawat kedua..... harimau malaya lagi.....

Dunia Wilma said...

Wah...Bestnya kalau dapat model pesawat semangat harimau muda tu ^_^

Remy hazza said...

wilma...
insyaAllah....
kalau ada rezeki tak kemana......

3no gr33ny said...

tak sabar nak tunggu keputusan

Remy hazza said...

3nogr33ny....
itulah...remy pun tak sabar.....he3...lama pulak rasanya....

Wirda Amir said...

ada tuah bermakna ada rezeki dr Allah...rahsia Allah tu sehingga pengumuman dr Remy nnti...

Noor said...

dasyat la hadiah model kapal terbang.!

jmput join 1st segmen sy..

http://loveprettydinda.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Etuza Ezawarna said...

puh!! amazing bro!..benar2 hebat..
bertuah team harimau malaya..kitani.Aala tumpang lah happy orang kita, kita sokonglah...

Nastyna said...

kalau tau hadiah ohsem ni belumlaunch GA saya dah join, boleh la terbang balik mesia ni.

TiranaAduka said...

salam bro remy
Lawatan malam minggu

Remy hazza said...

wirda..... rahsia rezeki yg akan terungkai satu hari nanti.....Insyaallah.....

Remy hazza said...

noor...
thanks jemput remy...akan diusahakan...insyaallah...

Remy hazza said...

etuza....
last GA pun remy kasi hadiah yg sama...... cuma this time ad yg special edition.....sesama kita menyokong...kegembiraan rakan2 kegembiraan kita jugak kan bro...

Remy hazza said...

nastyna....
he3..muat ker??? jj sorang pun tak lepas...he3..... jj kena duduk atas sayap ler.....he3

Remy hazza said...

bro tirana...
wassalam..... mekasih bro dtg melawat...remy pun nak melawat ke sana...tunggu....

Nadia Johari said...

pergh2..pergh..pergh..terbaikla..

Remy hazza said...

nadia.....
terima kasih...kita tunggu sapa yg berjaya nanti.....

C.T.K said...

wah bestnyerrrrr....ct nk join nti :D

*mmg kena wt sminggu je ...cpt ckit thu pnmenang...hihii

Azhafizah Md Nor said...

wahh meanriknya hadial model pesawat tu..terbaiklah remmy!

Remy hazza said...

ctk....
he3...masih ada masa lagi......remy tunggu tau!!!!

Remy hazza said...

fiza...
fiza pun boleh join...masih ada peluang lagi..mana tahu...yg terakhir lebih bertuah.....

baby comel said...

semart la air bus tu, suka! suka!

Remy hazza said...

baby comel...
kalau smart...boleh ler join segmen remy.... mana tahu ..kut2 ada rezeki....

Mas Zull said...

assalamualaikum remy....wah bestnya dah lama nakkan miniture kapalterbang tapi ada jer benda yg menghalangnya tapi kalau dpt kali ni best jugakan... :)

Remy hazza said...

insyaAllah,.....
kalau ada rezeki mama nanti.....

 

Template blog ilham dari alif ismail