Monday, February 11, 2013

Request: Saya Nak Doodle Alif Ismail V2.0

salam semuanya.... 
kita bersua lagi....... bila terpandang kat blog sahabat 3nogr33ny .....
remy terus buat entry nie...... 
remy nak jugak.... nak apa tu???? nak doodle ler.... dah lama sangat remy nak doodle...nak gantikan header kat atas tu....perubahan utk tahun baru.,..yg kat atas tu....remy ambil kat google jer...tak original..... so kalau dapat dari alif nanti...boleh ler remy buat header baru......

jom join segmen dari alif nie..... segmen diberi nama.....

Ohsem kan....... bukan senang nak dapat secara percuma...... tapi kalau alif suruh remy bayar pun remy sanggup..... sebab remy nak jugak header cam alif tu...... comel dan menarik.... remy ingat blog remy aje hitam...rupanya alif pun sama.......tak caya tgk sini.....
alif ismail
Memang nampak alif seorg yg cukup kreatif......
so alif ..kalau ada rezeki remy...... remy nak jugak....... mata tetap org melayu...hitam......tapi rambut kalu boleh taknak pacak2...sebab remy dah tua....... tapi jiwa masih remaja..... kah3....
nice sangat......

so kalau kenkawan nak jugak doodle percuma..... just klick nama alif dan korang akan terus kesana... all the best!!!! kita support alif dan mengenali alif dgn lebih rapat !!!!

moh cepaaaaaattttttttt    !!!!!!!
pic google
P/s:- remy nak sangat sebab kalau remy buat doodle jadi mcm nie..... hu3

24 comments:

yang baik Ishak said...

good luck... semoga berjaya mendapatkan doodle idaman... :)

Remy hazza said...

ishak...
mekasih..... harap2 begitu lah...teringin jugak nak satu.....he3

Ayie Abas said...

salam remy :)

selama ni ayie ingatkan doodle kat header blog remy tu, remy buat sendiri..rupa2nya ambik dari google jer...

klu remy berjaya tentu akan tambah cantik header blog remy :)

Remy hazza said...

ayie....
wassalm....header tu remy buat sendiri tapi pic org tu remy google aje...tak ori..... tu takut nak buat blog card atau nak print bagai......
insyaAllah dapat dari aliff nanti remy boleh tukar.....

hana hadi said...

cutenya doodle dia..

Remy hazza said...

hnahdy...
itulah...harap2 dia buat satu utk remy.....

Rahmad Mat said...

gud luck bro.. semoga mendapat apa yang di inginkan..hehe

Remy hazza said...

rahmad...
mekasih bro...nak sangat...boleh letak kat header baru..... header tu dah lama sangat.....

Alif Ismail said...

salam remy,

terima kasih atas permintaan saudara ye...insyaallah alif akan tunaikan satu per satu permintaan yang diminta kerana alif sekarang tengah giat untuk siapkan kesemua permintaan dudel dari Versi terdahulu yang pernah diminta dari kawan2 sejak tahun 2011 dulu. diharap saudara remy sabar menanti yea..

suka dimaklumkan juge bahawa alif juge ade menerima tempahan untuk template blog, sekiranya saudara berminat insyaallah boleh dirunding..

^_^

Remy hazza said...

alif....
thanks so much.... itu yg nak dengar tu....... nanti remy roger alif.....

Diana Azis said...

Cantik doodle dia...best of luck remy.. :)

Remy hazza said...

diana...
thanks so much...comel kan hasil dari alif....

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...gud luck yer...:)

Remy hazza said...

mama...
wasalam...
mekasih!!!!

Nur Madihah said...

dari segmen yg sama
http://madihahdaisy.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html
:)

Remy hazza said...

nur madhihah.....
welcome here......
insyaAllah...remy akan kesana....

Hanif Idrus said...

Good luck bro.

3no gr33ny said...

hamba cadangkan sahabat tempat template dengan sahabat Alif..memang akan berpuas hati sebab semua selenggara akan diuruskan...tengok2 dah siap pun halaman

Remy hazza said...

bro hanif....
mekasih bro.....

Remy hazza said...

3nogr33ny....
itu yg seeloknya...camner nak contact alif..... sahabat ada email dia....

Leeza dayasari [santai leeza] said...

pergh comelnyer...

Remy hazza said...

leeza...
comel kan...remy pun nak suruh alif makeover blog remy

3no gr33ny said...

biasa sahabat alig akan berunding melalui laman muka buku..insyaAllah nanti diberitahu sahabat kemudian

Remy hazza said...

3nogr33ny....
alif dah email remy... dlm perpincangan..... remy nak idea macamana... tunggu perubahannya.....

 

Template blog ilham dari alif ismail