Saturday, June 29, 2013

Floria 2013 @ Putrajaya..... kecantikan seni hiasan dalaman.....

Assalamualaikum semua........
 kita bersua lagi..... kali nie masih berkisar tentang floria 2013 @ Putrajaya...... maklumlah...tinggal hari nie dan besok aja.......so kita lupakan sejenak kisah Masterchef remy tu... ada lagi story sebenarnya...... cuma besok2 kita cerita.......he3
oklah.... kalau entry sebelum nie remy paparkan betapa indahnya Floria 2013  @ Putrajaya yg dilimpahi cahaya dan juga bunga bungaan...... tapi kali nie kita tgk kecantikan seni gubahan dan juga kreativiti yg ada........
kan dlm entry semalam remy ckp yg remy nak survey apa yg menarik....... tujuan utama sebenarnya nak tgk pavillion Floria lah...... sebab kat dlm tu byk idea2 yg boleh diguna pakai.......mana tahu kan..... ada yg cantik dan memberi inspirasi buat remy nanti......biar terbuka minda sikit...... kononla......

sebenarnya dlm sept nanti....remy mungkin akan sertai satu competition dlm Malaysia Culinaire 2013... ho3.....besar event tu...... cuma preparation dan idea kena remy prepare dari sekarang...... nervous pun ada...... excited pun ada....... wish me luck tau.......
so better kita cari dan gali idea sebanyak mungkin...... maklumlah.... yg masuk nanti semua yg pakar2...except remy yg baru nak bernafas....... jgn bernafas dlm lumpur sudahlah....... he3.... so this Floria merupakan one of the good expose to remy.....selain kita melihat keindahan yg ada......

so kenkawan semua....... moh ke Floria cepat........ bsk semua nya akan berakhir.......so sad kan..... bunga2 yg cantik tu...... kena di punggah balik........tapi kalau pi last day kekadang best..... ada shop yg jual murah2...... nak clear stock..... time tu memang best shopping...........apa apa pun..... selamat pi Floria........
dan selamat berhujung minggu sahabat semua......
P/s :-
 tak sangka remy ada cpuv kat Nuff tu...... kalau sudi rajin2 ler klick tau.........iklan michelin.....

28 comments:

Nao Mei said...

Adik buat yang terbaik tau...cik akak doakan adik berjaya dunia dan akhirat...amin.......

bunga orkid atas tu..serius cik akak suka...sebab warna.......?????hehehe

Mizz Aiza said...

good luck untuk event tu nanti remy.. insya-Allah aiza bercadang nak ke floria malam pula kalau takde aral melintang.. tahniah dapat cpuv lagi, dah klik tadi.. hihi..

3no gr33ny said...

wahhh...bestnya

Remy hazza said...

akak nao mei....
mekasih kak.... insyaAllah...berkat doa kenkawan semua.......memang remy saja letak binga orkid tu kak... purplr kaler...cukup memikat hati.....

Remy hazza said...

mizz aiza....
selamat berjimba di floria...... jln elok2 tau...mesti ramai org nanti......
thanks for the wish...... and also for the nuff..... baru remy perasan yg remy dah ada cpuv.... dah lama tak bukak....

Remy hazza said...

3no gr33ny....
memang best......so jgn tunggu lagi...moh ke floria...

ishy77 said...

gudluck bro.. gali jgn xgali.. :)

Hanif Idrus said...

Lawa2 gubahan bunga tu yek bro..
Wah!!!!! Masuk competition ni....saya tabik lu bro...
Aku sentiasa doakan yg terbaik utk rakan2 aku....
Tah2..aku dtg sana nanti beri sokongan....kikiki

Domu-kon said...

salam abg remy..lama xjenguk sini..

misz domu pun p jugak floria last week.. tak sempat nak meneliti keindahannya sebab jerebu.. cuma this time rasa cam kurang menarik berbanding tahun lepas.. and semoga abg remy berjaya dlm competition tu.. :-)

Wirda Amir said...

segar mata tgk bunga2....

kena klik ikan ke remy...?akak tak pernah buat n tak taupun...akak akan cuba ye...hehe

Remy hazza said...

Ishy77....
He3. ..gali jer.... tapi tk jumpa lagi.....

Remy hazza said...

Bro hanif...
Memang cantik 2 kesemuanya....rambang mata....
Thanks for support bro... amin....
Nanti boleh pi tgk kt sana.... memang best

Remy hazza said...

Miss domu. ..
Wassalam. ...Abg remy pun dh lama tk jenguk kenKawan. ...floria tahun nie lebih tersusun abg remy rasa..... mungkin jerebu yg tk menyinarkannya...

Remy hazza said...

Wirda....
Itulah kak....segar mata memandang.....terpesona kejab....
Iklan tu...remy baru jer nk blajar pasal nuff nie.... tak pernah dpt duit pun....

hana hadi said...

waktu siang pun cantik laa

Remy hazza said...

hana....
siang pun sama..... cuma panas jer......he3

ayut said...

wah2x...nnt sept ada event besar yer remy..all the best yer..kena start bt research dsh utk event..mne tahu ada idea2x yg blh digunapakai time event :) tahniah dpt CPUV remy!!nnt kite bantu membantu...

Remy hazza said...

Ayut....
Mekasih atas wish tu.... remy pun berdebar nk sertainya.... maklumlah.... bukan sebarang yg bertanding tu....remy sekadar menduga nasib..... cpuv tu... baru remy perasan ada...Hu3

||aLeaSaRa|| said...

wah tengok foto kat entry remy pun dah best,kalau pergi lagilah he3..kak lea tak pergi tahun ni sebab jerebu huhu...

Kancil 8349 said...

wah bestnya...good luck remy...

cik azLyzah⊙.☉ said...

wahhhh...kreatif jugak....cik suke pegi tempat2 macam ne.....suke tengok hasil tangan merekaaaa

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...memang cantik2 n kreatif sungguh hasil sentuhan tangan mereka semuanya...;)

Remy hazza said...

sis alea...
la awat tak pi... setiap tahun pasti ada kelainan...takpe kak..tahun depan kita pi lagi.....

Remy hazza said...

kancil...
terima kasih kancil.....

Remy hazza said...

cik azlyzah...
itulah...... kita tgk hiasan menarik...depa semua kreatif2....

Remy hazza said...

mama...wassalam.... tangan org seni mama... itulah remy pi tgk...nak ambil idea...kut2 ada yg boleh dijadikan inspirasi.....

Empayar Utama said...

Semoga berjaya dalam bulan Sept tu nanti. Hapdetle boleh kita tau cerita

Remy hazza said...

bro empayar....
so far borang dah dihantar...tunggu tema jer yg remy kena standby sebab result theme 31 july baru dapat...baru boleh buat planning

 

Template blog ilham dari alif ismail