Tuesday, June 25, 2013

Masterchef Selebriti Malaysia 2 - disebalik semi final, rupanya ada peserta ke4 .......

Salam bertemu lagi semua.......
kita bersua lagi...... dan sekali lagi...entry remy tetap dgn masterchef selebriti malaysia 2...... dah tgk episod semi final semalam ????
menarik??? ke tak ohsem...... he3....... remy suka sebab episod tu dirakam ditempat kerja remy....... dan semestinya remy pun turut sama terlibat didlm rakaman tersebut......
sapa yg kat hujung tu ye????
 tahniah kepada Syura dan Celina yg telah berjaya ke Final..... tak sabar nak tgk last episod mlm nie kan....... kita tgk sapa yg juara...... 
adakah Celina atau pun Syura.......dua dua punya kelebihan yg melayakkan mereka bergelar juara.....tapi kisah final kita cerita next entry.......
kali nie kita tgk apa yg menarik disebalik semifinal masterchef selebriti malaysia semalam........sebenarnya ada empat peserta yg masuk semi final..... eh ye ker???? camner boleh jadi macam tu??? he3..... cuma yg keempat tu tak masuk tv..... tak sesuai.......tak layak sesangat........tapi sebab dia merayu nak masuk blog nie...remy paparkan juga.......
nie lah budak tu...... memang tak sesuai.......he3...remy ler tu......kerja remy bermula bila director kata cut.....sebab remy nak clearkan pinggan2 yg dimakan oleh juri2 tu......he3...kiranya remy yg paling byk muncul kat table juri tu... sebab remy clear pinggan utk ketiga2 peserta...... korang mampu ker?( nie kes masuk bakul angkut sendiri remy nie)
yg bestnya..... tuan director pun tunggu signal remy...kalau remy kata ok...baru sambung shooting balik.......sebab remy kena clearkan pinggan dan tukarkan set  cutlery yg baru........saspen tetap ada..... sebab ada puluhan mata yg memerhati...... tapi .....buat mcm biasa jer......dah memang kerja remy melayan tetamu....kan....
apa apa pun...itu antara pengalaman manis yg takan remy lupakan......... so kita tgk episod terakhir malam nie........remy ada jugak ker???? entah ler....... kita layan jer....... sebab episod terakhir nie cukup istimewa dan lain dari yg lain...... tunggu dan lihat......
selamat menonton semua.......

40 comments:

inche hlovate said...

lama dah tak tengok cite ni..umh sewa takde astro..tunggu balik kg la bru dapt tengok ulangn nanti

ZazaMyMoon said...

wahh hebakkkk ;)

Amin A. R said...

kherlasssssssssss remy amek gambor dengan che ta...ai jelesssss...hihihihi

zana-norzana said...

seronok dapat bergambar dengan cik ta ya!!!

Nao Mei said...

wah untungnya remy eh...hihi...:)
tengok live lagi tu...
dah masuk tv lah pula..hihi..
tahnaih untuk dik remy juga..

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...wah bestnya nak tunggu la mlm ni finalnya...bagusnya wat kat tempat keje remy boleh bergambar ngan mereka sekali kan...:)

AiSyA LiEzA said...

dah lama x tgk cite nixD wahh.. best la dpt tgk live ^^

DIARI FARISHA said...

sedap x deorang masak..kenyang perut.. :)

Remy hazza said...

Inche....
Kena tgk final....sangat menarik..


Remy hazza said...

Zaza....
He3. ... biasa jer.... bukan blh enterframe pun

Remy hazza said...

amin....
He3. ....bukan senang nk jumpa cikta kan....

Remy hazza said...

Kak zana....
He3. ... comel sangat cikta....

Remy hazza said...

Akak nao mei...
Mekasih kak..
Tgk live lagi best...

Remy hazza said...

Wasalam mama.... jom kita tgk mlm nie
.mesti menarik.....best... kesemuanya baik2 aja....

Remy hazza said...

Aisya....
Peluang hanya sekali....

Remy hazza said...

Diari farisha....
Yg tu kena tanya juri yg arif...kalau tanya remy semunya sedap.


diana said...

nampak sepadan pulak dengan Che Ta..heheh

Leeza dayasari [santai leeza] said...

wowww remy jumpa cheta... alahai jeles mak.. haaaaa

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

huhuhu.. undi peserta keempat tu.. seronok sgt tgok.. suami pun suka tgok... tak sabar nak tgok final

Cik Bella said...

Untungla dia. Berada d tmpat kjadian :) hehe

Mizz Aiza said...

untungnya remy.. patut la jadi peserta keempat.. hihi.. bestnya dapat tengok live..

Sally Yatiey said...

Bestnyaaaa ;)

Remy hazza said...

Kak diana....
Pandai jer akak nie.... he3. ..memang tak sesuaii...

Remy hazza said...

Leeza.... jgn jeles..... itu cuma kenangan manis....

NinaAz said...

Waghh. Dpt bergambar dgn cik taaa

Amanina Mads said...

wah bestnya remy dpt join skali.. hehe

Wirda Amir said...

Wahhh..remypun ikut glamour....

Remy hazza said...

Dysha.... he3. .. peserta keempat paling tk sesuai. ... awal2 dah kena reject..

Remy hazza said...

Cik bella.... emmmm memang bertuah sesangat.... peluang keemasan....

Remy hazza said...

Mizz aiza. ... memang bertuah.... bukan senang nk tgk live....

Remy hazza said...

Kak sally. ...
Memang best kak...

Remy hazza said...

Ninaaz....
Sesekali jumpa .... harus bergambar....

Remy hazza said...

Amanina..... walaupun penat... tapi puas... dpt tgk live

Remy hazza said...

Wirda...
Ala.... remy kena tempias jer.....

||aLeaSaRa|| said...

perghhh kelas gitu he3...wah kak lea baru tau rupa remy.kot nanti terserempak kak lea tegur remy tau.ate kita sekampung ngeeee...

p/s-->remy..kawan sekerja yang berdiri sebelah remy..yang kecil orangnya tu kak lea rasa familiarlah.tapi tak pasti dia tu ke kawan sekolah kak lea..lupalah nama dia...

cik azLyzah⊙.☉ said...

khelasssssss yowwwww remyyyyy....

Empayar Utama said...

Beshnya dah masuk tahap retis dah abang Remy :)

Remy hazza said...

kak lea...'
kalau jumpa jgn terkedu kak tau...remy lagi ler pemalu...... speechless nanti...he3....
yg kechik tu abg norzie...maintenance kat tempat remy.....

Remy hazza said...

cik azlyzah.....
he3..peserta keempat yg huru hara.....

Remy hazza said...

bro empayar...
retis tak glamer jadinya.......

 

Template blog ilham dari alif ismail