Thursday, June 27, 2013

Masterchef Selebriti Malaysia 2 - Malam Puncak Kemenangan......

Salam buat sahabat semua.....
tu dia..... entry master chef remy tak habis lagi.......kalau entry sebelum nie kita tgk syura yg telah berjaya menjadi juara....... so kali nie ...kita tgk pula betapa happeningnya majlis tersebut yg mana remy turut sama menjayakannya......
tugasan remy pada malam kemuncak tu???? he3.... jadi penyambut tetamu...... well..... semua tetamu remy sambut dan membawa ke tempat masing2..... majlis BBQ open air yg cukup simple tapi happening meriah dgn kehadiran bintang2 yg cukup dinanti nanti kan.......majlis tertutup utk tetamu sahaja dan juga comittee yg menjayakannya.....
antara artis yg hadir......selain syura dan celina...... semestinya rozita che wan menjadi star of the night.... superb dgn skirt pendeknya......selain itu.... peserta2 yg telah tersingkir pun  turut hadir utk meraikannya... termasuklah juara master chef selebriti yg pertama..iaitu Dato' Fadley yaakob dan juga Juara Masterchef Malaysia kedua Izyan.......
Tetamu VVip tentunya  wakil dari pihak company remy dan juga wakil dari MAS......dan menu utama malam kemuncak semestinya Kambing Bakar dan juga BBQ selain dari hidangan lain......so remy tak mau cerita byk2...... kita layan jer gambar2 yg cukup menarik sepanjang majlis tersebut........
so tahniah sekali lagi buat syura......dan terima kasih byk2 buat team astro yg remy kenali....... abg2 cameraman yg very2 nice serta producer abg zainal Alam Kadir , rina O , jud serta yg lain2 crew memang cukup ohsem.......
P/s: Tak sangka Syura sudi add remy sebagai pren kat fb smlm..... siap kirim msg buat semua chef2 kat tempat remy.......insyaAllah... mesti byk cerita menarik lepas nie.......harap2 dapat berjumpa dgn nya lagi utk next project.....

37 comments:

||aLeaSaRa|| said...

perh remy pun dah macam selebriti kak lea tengok he3..wah happeningnya jeles2 he3..tahniah kepada syura memang rezeki dia,kan.

BUNDA a.k.a KN said...

Remy bunda orang Larut Tin..Air Kuning dengan Larut Tin, dekat sangat dah tu..

Mieza Jhaa K said...

Waaouuu Che Taa...seksi sokmo..

Ibu Lala said...

Peminat master chef ni. Sy x tengok pun ranc ni.

Remy, kite selalu balik changkat jering. Cj dgn air kuning tu dekat sgt kn..

ishy77 said...

abg remy... behind the scenes :)

blog-tips-kurus said...

untungnya ada di situ.. :)

Wana Owen said...

MCS memang rancangan yg saya suka follow.memang best tengok keletah peserta.=)

Remy hazza said...

sis alea....
mana ada... kite kena sesama bermesra.... astro dan selebriti tu kan tetamu kiteorg kak....

Remy hazza said...

bunda...
memang dekat sangat lah..... jerit pun dengar bunda.....he3

Remy hazza said...

mieza...
cikta cam selalu.... tetap vouge....

Remy hazza said...

ibu lala....
memang racangan feberet remy.... sebab remy pun kerja bidang masakan jugakkan..... kalau changkat jering tu.... memang tempat permainan lah ibu..... dulu sekolah pun kat smtm...

Zaidalifah Hussin said...

SALAM REMY...

WAHHH BESTNYA DAPAT G TENGOK MASTER CHEFF SELEBRITI AKHIR...

JELES AR BONDE... :)

Mizz Aiza said...

wah.. cik ta.. mantap..

Kancil 8349 said...

hebatlah remy...tahniah untuk beliau

Aku Penghibur said...

wahhh remy kemain bergaya lagi :)

Aku Penghibur said...

wahh kemain bergaya remy :)

Wirda Amir said...

Wahhh..remy dah sebaris dgn selebriti tu....sama2 glamour..geramnya tgk che ta...i like

Remy hazza said...

ishy....
behind pun jadi lah......yg penting kita jalankan amanah....

Remy hazza said...

blog tip kurus....
ade rezeki remy nak tgk masterchef akhir...... meriah....

Remy hazza said...

wana owen...
masterchef memang ada tarikan tersendiri..... disitu kekadang kita nampak talent sebenar para peserta....

Remy hazza said...

bunde....
wassalam...
memang best bunde.... kenangan yg takan dilupakan...

Remy hazza said...

mizz aiza....
cikta tetap mantap..... seksi dan berapi...tapi dia happy go lucky.... mesra sangat....

Remy hazza said...

kancil...
terima kasih.... peluang remy utk bersama retis2 popular.....

Remy hazza said...

ap....
hu3...remy tgh sunburn sebenarnya...kan hari tu jimba2 kat melaka.... kulit terbakar......

Remy hazza said...

wirda amir....
he3,....ramai yg geram tgk cikta.... tetap vouge mcm selalu....

cik azLyzah⊙.☉ said...

best nye....remy pon dah macam selebrity cik nengok...hehehehhe

Ayie Abas said...

assalamualaikum..remy :)

waah..remy antara org penting dlm masterchef...dah sama seangkatan dgn selebriti ayie tgok..hehe

Ibu Lala said...

Alorrr en remy ni. Takkan gliders pun takut kot...best la main main mgan dia. Manja cam kucing. Tp klw besar klw dia kencing ats kita bau busuk sgt.

Hanif Idrus said...

Tak sangka Remy terbabit juga dlm rancangan ni yek..
Lawa si Cik Wan kita..kikikikki
Syura...tahniah buat beliau sebab masakan beliau akan dihidang di MAS...kelas satu lahi..kikii

mrs eyza said...

eyza tak sempat tgk MC yang final...nasib ada ulangan ari sabtu...pastu tgk ada nama opis remy..tercari2 jugak kot ada kelibat remy dalam tv..hehe

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...wah bestnya dpt berkenalan ngan mereka semua..;)

Remy hazza said...

cik azlyzah...
mana ada... remy membantu jer......

Remy hazza said...

ayie....
wassalam....remy cuma jadi comittee jer...... membantu apa yg patut....... yg glamer chef2 tu...semua masuk tv.... remy blkg tabir jer....

Empayar Utama said...

Malam yang sibuk. Tapi masih sempat pos cerita, kan?

Sukma Haron said...

kelas ko Remy....glamer lagi...hehe

Remy hazza said...

bro empayar.....
he3.. sebenarnya itu semua rakaman.....lama remy memendam rahsia......

Remy hazza said...

kak sukma...sesekali remy enterframe..... tapi dlm camera ajela.... kat tv takde..... chef aje yg sibuk enterframe

 

Template blog ilham dari alif ismail