Friday, June 28, 2013

Floria 2013 @ putrajaya - Keindahan alam dan cahaya.....

Salam bertemu lagi sahabat semua....
salam jumaat yg indah..... lega bila lihat alam kembali cerah walaupun sisa sisa jerebu masih ada...... melihat alam tersenyum...... alangkah indah dunia yg Allah ciptakan buat hambanya semua...... bersyukurlah..... kerana kita semua berkesempatan utk menikmati kenikmatan itu.....
bercakap pasal keindahan...... apa yg menarik sekarang adalah Floria 2013 @ Putrajaya.... kenkawan dah pi ker???? remy hari pertama dah sampai.... bersama2 meraikan dimlm sambutan......bukan itu saja..... bsknya pun remy  pi lagi...tak puas rasanya........
itu pun rasa macam remy nak pi lagi...... remy suka tgh hiasan dan kreativiti yg ada..... sebab nak ambil idea utk satu event nanti...... big event tapi tak tahulah remy boleh ke tak...just mencuba nasib..... mana yg menarik kat Floria nie..... remy boleh guna pakai nanti.....
so kalau kenkawan dan sahabat semua belum ke Floria @ putrajata tahun nie... moh pi ramai2..... bawak sekeluarga..... kalau boleh pi tgk siang dan juga suasana malam..... jauh berbeza...... kalau malam tu...limpahan neon bewarna warni cukup cantik dan indah dipandang.....

dan yg best...sebelah malam ada perarakan boat berhias.... ohsem...... cantik2 semuanya..... di kemuncak acara.....acarapertunjukan bunga api memeriahkan suasana...... memang cantik.... so tunggu apa lagi,..... masih lagi berlangsung Floria nie sampai hujung minggu nie.... kita serbu ramai2....... jom !!!!
Selamat berjimba2 semua.......
wassalam.....

40 comments:

Wirda Amir said...

salam remy...

indah neon di waktu malam...jerebu di sinipun dah berkurangan..alhamdulillah...cuaca kembali ceria dan menceriakan...

Amin A. R said...

Banyaknya orang hapdet pasal floria ni... Saya sangat jeles sebab tak leh nak pegi.....chantek sangat-sangat :)

hazwan hairy said...

perghh cntiknya!! xsmpt nk pegi..

adrianna syaz said...

Alhamdulillah..jerebu kt mlaka pun dah kurng..wlupun x hujan lagi kat sini..wuu..sungguh cantik..x dpt pegi aritu.huhu

Zaidalifah Hussin said...

SALAM...

WAH SERONOKNYA, BONDE TAK SEMPAT LAGI NAK G NI...

CANTIKNYA PEMANDANGAN.. FLORIA TAHUN NI :)

Aku Penghibur said...

cantik tak berkesempatan nk pergi

dear xila said...

siyes rasa cantik sangattttt eeeiii jelesh! ;p

Tetamu Istimewa said...

Wah, cantiknya! Sewaktu saya menuntut di UPM pernah pergi juga.

Remy hazza said...

Wirda. ..
Wassalam kak.....alhamdullilah. ... jerebu dh berkurangan.... jom pi floria
.... tgk munga.... lagi satu gift dah slmt remy terima.... mekasih kak

Remy hazza said...

Amin. ... cari peluang utk pi....Tau.... dpt tgk keindahan....

Remy hazza said...

Hairy.... bsk lusa boleh pi.... masih ada sampai ahad

Remy hazza said...

Adrianna.... alhamdullilah. .. semoga jerebu terus pulih..... syg tak dpt pi kan.... takpe. .. tahun depan blh pi...

Remy hazza said...

Bonde....
Wassalam. ..bsk lusa boleh pi bonde.... memang best floria tahun nie

Remy hazza said...

Ap..
Cari peluang.... mana tahu kut2 bertemu bunga idaman....

Remy hazza said...

Dear xila....
Memang syiok. ...Cantik 2 semuanya....

Remy hazza said...

TeraMu istimewa...
Semakin tahun semakin menarik....

Ibu Lala said...

Awat tak habaq nak pi sana. Tidak boleh ikut. Canteknya

Remy hazza said...

Ibu lala. ....Jom2.... ada dua hari lagi..... masih sempat....

Ayie Abas said...

assalamualaikum..remy :)

meriah betul putrajaya dgn lampu warna warni tu... :)

Remy hazza said...

ayie...
wassalam ayie....
memang meriah...sana sini bewarna warni......

Mizz Aiza said...

wah.. cantiknya floria putrajaya waktu malam.. ni buat aiza teringin nak pergi waktu malam pula.. hihi..

Remy hazza said...

mizz aiza...
spend extra hour kat sana...dari siang ke mlm...byk perbezaan nya... memang cantik....

Hanif Idrus said...

Dah lama tak tgk bot berhias ni.....
Memang lawa bot2 tu...

Remy hazza said...

Bro hanif.....
Layan bot cantik pastu tgk bunga api....memang best.

hana hadi said...

cantiknya.. xdapat p tengok gambar pun jadi lah

Remy hazza said...

hana....
nape tak pi...takpe...tatap puas2 gambar dlm blog remy ye.....

ayut said...

meriah remy g sana...bergambar sakan nampak yer.. :)

ayut said...

done michelin :)

Remy hazza said...

Ayut.... sampai remy tk tahu nk pilih yg mana..... byk sangat remy snap.....

Remy hazza said...

Ayut....
Mekasih tau.....

||aLeaSaRa|| said...

kak lea kan paling suka tengok bot berhias...serius kreatif ^^

Kancil 8349 said...

cantiknya pemandangan di sana...ndak sabar juga mahu ke sana

cik azLyzah⊙.☉ said...

perghhhhh...cantik nye pemandangan lampu2 tuu...macam2 adee,....

Mas Zull said...

assalamualaikum remy....cantik pemandangan kat situ...:)

Remy hazza said...

sis alea...
serius cantik kan kak...... tak puas kita tatap....

Remy hazza said...

kancil...
kena tunggu floria tahun depan... ambil masa turun semenanjung...... mesti best tgk depan mata....

Remy hazza said...

cik azlyzah....
cantik kan.... penuh warna warni.....

Remy hazza said...

mama....
wassalm..... nanti mama boleh dtg tahun depan... bwk awisy jenjalan......

Empayar Utama said...

Cantik kan? Kalau dapat tengok live mesti lagi besh

Remy hazza said...

bro empayar.... bro kan dekat aje...boleh tgk live....tak sempat tahun nie...tahun depan ada lagi....

 

Template blog ilham dari alif ismail