Monday, November 14, 2011

CHRISTMAS WONDERLAND.........SO CUTE !

Salam....
semalam sambil2 pi shopping window tu, sempat jugak lah cuci2 mata tgk keindahan decoration kat shopping complex kat area Bukit bintang nie....
Vouge tak hingat dunia.....
dah ler Christmas lambat lagi....tapi dia punya suasana dah happening giler.....
kalah hari raya punya deco.....
too advance....
paling grand off course ler kat pavillion....
nak maintain the grand shopping mall kat mesia nie....
dengan theme christmas wonderful....
dah sah2....pavillion bertukar wajah sepenuhnya menjadi taman fantasy christmas.....
so let kita checkout apa yg vouge sangat tu......
tu baru kat pavillion ...kat tempat lain tak ler.....kita tunggu dan lihat ler....selalunyer.... time squre , midvalley ngan klcc memang pakar bab deco nie.....
jom kite tgk deco kat KL plaza pulak.....
oklah... no bad !!!! christmas tree yg lain dari kebiasaan
kalu kat Lot 10 pulak.... tetap setia ngan colour biru cristmas tree dimerata rata
tapi time square punya baru naik separuh..... tak tau ler kalau dah siap nanti.....camner bentuknya.....
nampak cam besar .......he3



12 comments:

sis92 said...

wah ni yang kemain lagi nak g pavi ye..

awal jugak dorang hias

cantik2 :)

My SweetPea said...

Mak ai...dah siap dah hias....waduh2...semngat tuh nak sambut kerimes...:D

Aien Not Alien said...

semangat rayaaaa.... :)

Cik Nurul said...

cepat nye dah hias? cantik! ^^

remyhazza said...

tu ler...... kalau raya kita slow jer.....
tapi kalau christmas..... 1 bln awal dah ready !!!!

Lai Qma said...

waah da mcm at 0versea plak yerr..

Lai Qma said...

waah da mcm at 0versea plak yerr..

Eera Shera said...

kalo crismas meriah betul ngan hiasannye..

kalo sudi jom la join segmen: http://eerashera.blogspot.com/2011/11/segmen-eera-impian-dan-harapanku.html

Eera Shera said...

kalo crismas meriah betul ngan hiasannye..

kalo sudi jom la join segmen: http://eerashera.blogspot.com/2011/11/segmen-eera-impian-dan-harapanku.html

EmpayarUtama said...

Cepat tul deco Christmas yea

DianaAzis said...

Wah..cantiknya..tapi baru bulan november dah penuh dengan deco krismas kan..

remyhazza said...

biasa ler tu.... cristmas nie ramai yg celebrate...
tarikan utk pelancong ler tu.....
kita pun tumpang gak.... tumpang sale ler.....he3

 

Template blog ilham dari alif ismail