Wednesday, November 9, 2011

BILA GILER DTG BERTANDANG...

Salam.....
smlm ari giler kiteorg.....
ade ker lepas balik keja boleh tibai pi shopping kat ikea.....
jauh bandar utama tu..... adalah 1 jam dari rumah.....
tapi memandangkan kawan teman tu beriya iya sangat...terpaksa lah teman follow jugak......
teman window shopping jer la.....


tapi sempat jugaklah sambar 2 barang kat ikea tu sambil curi katalog baru 2012...he3..
senang nak planning nanti.....


lepas dah shopping aper lagi.....
perut mula ler berbunyi.....
mana spot baek utk mkn nie.....
last last we all pi dekat the curve.....
nampak pulak little penang cafe....apalagi..... moh kite balun laksa ler....kan laksa kat sini kan yg paling sedap.....
kwn teman mkn penang curry meehoon....
tapi both of us....minum air yg sama....ABC ler.....
tapi satu jer yg teman boring.....tempat nie crouded sangat...
kalau yg bhgn luar ler.....kalau kat dlm rasa cam tak best pulak.....
so tak sesuai nak santai lama2.....
meal taste pun macam ade kureng sikit dari yg mid valley tu.....
tak tau ler kalau perut teman dah masuk angin....
tu yg rasa lain tu..... he3  boleh ?
tapi deco kat restaurant nie cantik......
bersih jer....
sebelum balik.....


sempat lagi teman tapau 1/2 dozen chicken puff kat ikea tu.....
standby for breakfast.... choi !!!! boleh panas dlm oven ma....
tah2 tak sempai sampai pagi......he3

6 comments:

Cik Nurul said...

sonok kot jalan2 window sopink ni... ^^

QueeN TerataI said...

amboiii sakan yer... Queen nak ke ikea tu x sampai2 lg.. walhal bukanlah jauh sgt pun.. hehehehe

MCDiningratz said...

Nice kakaaa... ")

Aien Not Alien said...

makanannnnn...hihi...


t bawak saya pulak ye..tinggalkan kawan awak tu... :)

NasZ said...

wah...laksa penang. nak laksa..nak laksa.. nak laksa. hehehe.

Fabulous Me said...

Chicken puff yg ade telor tuh mmg termimpi2! Eurghhh!

 

Template blog ilham dari alif ismail