Monday, November 7, 2011

KAMI KELAPARAN..............

Lapar lapar dan lapar........hu hu hu....
nape jadi lagu tu......he3....
nie lah masalah kat area rumah teman nie......
kalau raya haji jer.....
semua kedai makan pakat tutup ramai2.....
mogok balik kampung... he3...
maklumlah lah semua yg berniaga tu org kelantan ngan org thai....
habis semua kedai makan tutup....
nak tak nak....
kena ler cari alternative...paling kurang pun seminggu......
so ape lagi..... start keta kita pi cari yummy2 ler....
nak pi mana ye.....
so ade kwn kasi idea.....
pi nando's.....kat alamanda tu.....
so teman tunggu pa lagi..... moh la.....he3....
kat sini teman suka makan hot peri2 tu...

tapi sayang dia punya
side dish cous cous salad dah takde..... so ambik ler coleslaw dengan potato salad.....
sambil2 makan2 tu sempatlah snap pic kat nandos nie.....
satu jer yg teman perasan.... nandos punya dining hall cantik sangat....simple but punya theme yg tersendiri....
apa apa pun... lapar dah hilang....
duit pun slmt.... sebab kwn teman blanja.... special for my coming soon birthday ....
thanks pren.....
nanti real date blanja lagi tau...... kih3
sebagai tanda terima kasih.......
teman buat special art utk kwn teman tu....
tarak !!!!!!

3 comments:

CintaKhadijah said...

haha...spesel art yg comel..memang artistik habes..
btw, hepi becoming besdday yawww...^^,

sis92 said...

makan solo , huh ! nak jugak cepat post ke jb :P
happy bday hehe awal kan ?

remyhazza said...

thanks sis92 ngan khaty.....
korang memang best !!!!!

 

Template blog ilham dari alif ismail