Friday, November 18, 2011

SRI LANKAN AIRLINES SAMPLING.... FAST AND EASY !

Fast and easy......
tak sangka senang berurusan ngan wakil airlines dari
 srilankan airlines nie....
buat pertama kalinya , meal sampling utk airlines dibuat dgn hanya mengambil masa yang singkat.....
really apreciate that guy....
org kata tak banyak songeh ! he3
senang kata kul 3 ptg kiteorg dah tutup kedai....
Jom kita tgk antara dishes2 yang disediakan utk Srilankan Airlines nie....byk pilihan proposal yg disediakan.....
disebabkan ini adalah pertama kali srilankan airlines dtg kesini....
so kena ler tunjuk yg the best....
nak dptkan kepercayaan customer.....kasi impress sikit.....
harap harap dapat ler nk making business ngan Srilankan airlines nie.... and we are the caterer biler this airlines beroperasi di KLIA nanti..amin.....
yummy -yummy biler tgk makanan yg di sediakan........
Wakil dari Sri lankan airlines discuss about the menu  , presentation and also the pricing....
pergh !!!!
teman yg selalu tgk pun tergoda........
nafsu kena jaga......
tapi teman paling suka sri lanka dishes
seeni sambol.....
ikan tanban kering masak ala ala sambal tumis.....
sedap sesangat !

12 comments:

Fabulous Me said...

STRESSS!!!!!!!!!!!! Suke betol sushi.. Mne nk cekau kt opis nih!

Aien Not Alien said...

alahai..godaan sungguh tergoda...

dilihat mata nampak sedap...masuk mulut lagi sedap ni...hihi...

sis92 said...

alahai tergoda saya melihatnya..
kemas superb!

Farid said...

WOW

ewanrani said...

perghhhh sedap betul tgk makanan kat sini...terasa lapo plak...

ENTRY YANG MANTAP>>

Kingdom Tower ketinggian 1600meter (1.6KM)

hafizulhakim said...

sedapnya!!

remyhazza said...

nanti semua tanya sis92..camner nak dapatkan makanan tu semua tau....

Kak Sal said...

*pitam* terliur tengok gamba pun...

EmpayarUtama said...

Sedapnyaaaa. Tanya sikit aaa... Camana nak kurangkan sakit telinga dalam kapalterbang tu yea...? Sakit especially masa nak landing...

remyhazza said...

senang jer empayar.....
naik jer kapal atau nak landing jer..... tido dgn nyenyak nyer.......
mesti tak rasa...he3....sedar2 dah duk kat parking.....

tu perkara normal....
disebabkan tarikan graviti...
sama jugak dgn makanan..
sebenarnya makanan utk pesawat lebih masin dari mknn yg kita masak kat rumah....
bukan takat kurang deria dengar
deria rasa pun lari tune..kalau naik kapal..

IzariahzainaL said...

serius tergoda..sib bek blom meleleh air liur..heee

Cik Nurul said...

so delicious!!!!

 

Template blog ilham dari alif ismail