Saturday, November 12, 2011

WEDDING CAKE CHEF SCOTT.....

Assalamualaikum chef  Scott!!!
mesti korang terkejut biler teman kasi salam kat chef kiteorg nie...
sebenarnyer.....
chef British kite org nie..... dah masuk islam...
dah kawen ngan org melayu dah....
dah pandai mkn budu pun.....he3...

tapi bukan nk crita pasal chef nie.....dah boring.... he3
hari hari nyakat teman.....
tapi nak tunjukkan hasil kerja chef Scott buat wedding cakes for wedding anak saudara Pak Lah ( mantan PM ) Nur Fatin ( Anak Dato Brahim ) our Chairman dan juga pasangan Ellias Iskandar yg diadakan di Marriot Putrajaya.

so let enjoy the wedding cake....
cantik and follow the theme....
gold...red and white....
teman walaupun tak dijemput tetap jugak dapat gift box dari wedding tersebut.... my boss wife kak nor kasi....
Tq so much !

4 comments:

NasZ said...

tingginya. tak mampu saya nak beli wedding cake camtu.

remyhazza said...

nie sponsor cake from ours company jer.....
dummies cake..
1cm pun tak boleh nk makan....
eksen jer lebih.....

sis92 said...

huhu ruginya xdpt makan..tinggi je lebih huhu


:)

remyhazza said...

memang mana2 kek wedding camtu.....
semua ising sugar jer.... keras...
kalau boleh makan pun dia letak sikit jer.... just utk bhgn nk potong sahaja....
sebenarnya...
nak eksen jer lebih....

 

Template blog ilham dari alif ismail