Wednesday, November 30, 2011

BREAKING DAWN PART 1 REVIEW

tWILIgHT SaGA....breaking dawn part 1
Teman baru smlm tgk crita nie....
dah mcm2 review yg teman terima dari pelbagai sumber....
ade yg ckp boring giler..... ade yg ckp kurang best...
entah ler....
pada teman.... yg memang hadcore follow the twilight series nie.....
tetap puas bile nonton semalam....
iyelah , bagi yg follow crita nie dari dulu....
time nie lah masing2 tertunggu2 nk tgk bella ngan edward kawen....
apa yg jadi ngan jacob dan endding nyer....
tapi teman tak nafikan...
 jln crita pada part 1 nie too meleret....
kalau dah bab kawen jer setengah jam....
belum lagi honeymoon......he3
tak byk sangat action and saspen...tapi kalau sapa yg dah follow dari dulu.... korang mesti tau kan... crita nie kena layan habis.....
mungkin their save the best for the last !
part 2 nanti mungkin byk action sikit kut.....
 saspen jugak biler tgk bella suffer at the end of the story.....
dah sah2 ngandung anak vampire.... mau tak baby tu sedut darah sampai kering.....
cuma yg tertanya2.....
bagaimanakah kehidupan bella selepas ini....
kena tgk part 2 ler.....
 dan apa yang akan terjadi pada edward dan jacob seterus nyer....
juga renessme cullen ( anak bella nanti )
ish !!!! nape la mesti ade part 2 pulak....
dah macam jadi trend pulak....

6 comments:

EmpayarUtama said...

memang boring giler sebab aku lom nengok

~Nana BamBam~ said...

best tak jalan cerita nye?

remyhazza said...

slow sikit nana....
tak macam yg dulu2.... action pun kureng... mungkin utk part 2 nanti kut !

Aien Not Alien said...

saja nak bagi suspen..ikat penonton setia kisah cinta bella dengan edward ni...hehe...

DianaAzis said...

Huhu..cerita ni memang best sebab dah follow dari mula2 dulu..baca bukunya pun sudah..memang tak sabar2 nak tengok ending dia kat part 2

remyhazza said...

sama2 kita tunggu.......

 

Template blog ilham dari alif ismail