Thursday, November 17, 2011

DUA BUDAK GEMUK MAKAN AYAM.......

ha3....
dua budak gemuk yg suka makan ayam........
saje jer.....tajuk entry merapu tahap gaban....
pi mkn ngan my cousin kat ayam penyek AP malam tadi,
sibuk jer dia ajak kuar mkn...
penat2 balik keje pun terpaksa ler melayan sbb die yg nk drive...
lagipun tk jauh pun ayam penyek tu.... 15 minit jer dari rumah..........cuma ptg nie baru sempat buat entry...
teman kan busy buat sampling air lankan tadi....
nasib baik habis awal....
pergh !!!!! berapi.....
apa yang best kat ayam penyek nie dah tentulah masak lemak pucuk ubi ngan ikan bilis tu.....
kalau ade masa2 time pekat tu.... memang best menghirup....
kena pulak ngan nasi panas....
kalau lauk..... for sure ayam penyek menu utama disamping bakso penyek.....
kena pulak ngan sambal jawa yg pedas tu.....
meleleh rasa nya
cukup ler tu utk mkn dua org..... jenguh jugak nak habiskan......
tapi teman paling suka air kat sini.... my peberet... mango lover's
smlm die buat tinggi giler.....
cam perli jer...... teman mkn ice blended dlm hujan renyai2....
Nie lah dia budak gemuk cousin teman tu...walaupun dia tak mengaku...
yg lagi sorang teman ler...... he3
so.... jom makan ayam penyek AP...
pasti puas hati....


9 comments:

Rawlins Ichigo Takashi Lutz said...

mana gemuknye? tak nampak pun...

remyhazza said...

ade......
dagu dah berlapis....he3

Wilayah Sepet Kuku said...

kenduri ek??..

hehehe...makanlah selagi boleh...tapi berpada..

Areda said...

asyik tunjuk mkn jer..lapo brase....hihihi....

sis92 said...

amboi mkn aym penyek sedapnya..

ehe kemslm kawan :D

Khairil said...

nampak menyelerakan hidnagna tu..tak pernah rasa lagi ayam penyek...

remyhazza said...

ke try khairil.....
masakan indon dari padang rasa nyer..
not bad !

Fabulous Me said...

Adoi sdap gila!

afzalsukasuki said...

kat mana ea restoran tu bro?nak cuba gak la..mmg tak pernah try lagi ayam penyet

 

Template blog ilham dari alif ismail