Wednesday, November 16, 2011

SEGMEN EERA: IMPIAN DAN HARAPANKU BERSAMA BLOG

Teman saja jer nak join segmen nie.....
sebabnyer....
menghargai Blog  eera yg telah sudi menyertai segmen blog teman aritu.....
dan yg paling best , eera merupakan salah seorg 5 followers bertuah blog remyhazza dalam segmen 100 followers celebration!!!!tapi syg nyer gift yg diterima tak sempurna...
biasa ler... abg posmen kan rakus2...he3....
padahal dah inform brg tu fragile...... nie selamba badak jer campak2 kut......takpa eera....
ingat janji kita...... he3
so 
impian teman kenapa buat blog seperti yg ditanya oleh eera adalah....
jeng jeng jeng.....


teman memang gatai tangan...
pantang ade apa ape yg menarik dan cantik ...suka sangat snap pic..
lebih2 lagi kalau yg  ade makan2.....
teman nak share apa yg teman mkn dan apa yg teman lakukan seharian  kerana tak semua dapat merasa makanan yg pelbagai menu dan kisah kehidupan kita setiap insan pasti berlainan...
pasal makan2 yg selalu teman entry tu......tak semua dapat merasakan ???
boleh memang ler boleh...tapi kena kuar budget ler.....
bagi yg berkemampuan...okler... tapi yg berpendapatan sederhana cam teman nie...... kalau hari hari boleh mkn steak.... ice cream haagen dazs ...tak kira bertuah ker.....tapi kat opis ler... dah memang keje teman mcm tu.....tapi
kalau kat rmh bukan nyer selalu pun mkn kat luar., mkn sedap2..... ade time2..... mkn magee jugak....
ingat  tau.... magee kalau kena gaya masakannyer..... dah letak mcm2... lagi sedap dari menu yg sepuluh hinggit tu tau...he3
matlamat teman cuma satu..... nak share apa apa yg menarik...
kekadang terselit jugak entry2 yg lain dari kebiasaan.....
juga kisah kehidupan teman suka dan duka.......
lawak dan jenaka...juga informasi yg boleh dijadikan panduan
seperti yg teman kata dulu..... mana yg baik...jadi  panduan...yg buruk elak-elakan....
yg penting teman nak pren together gether ngan semua followers teman..... tu pun kalau ade yg sudi ler.....
so mai ramai ramai join segmen dari eera nie.....
nak lebih detail..... bukak jer link eera.....
sokongan padu dari kenkawan......
dibuka dari 15 NOV sehingga 30 NOV...
selepas ditutup eera akan review list pren together gether......
moga eera berjaya dgn segman nyer.....amin..



8 comments:

DianaAzis said...

Selamat bersegmen awak :)

cinnamon.com said...

ye betul,slmt bersegmen..

EmpayarUtama said...

Selamat semuanya :)

sis92 said...

selamat bersegmen cik remy ishak :)

remyhazza said...

thanks pren....
mana yg sempat...teman buat jer.....
sokongan pada kenkawan.....

Eera Shera said...

terima kasih sudi join segmen ;)

blog ni memang banyak gambar makanan.. setiap kali masuk sini je tetibe jadi lapar..hahaha..tak patot betol buat orang cam tu..huhu

teruskan berblogging ^^

remyhazza said...

he.... pasnie kena tukar nama blog...
blog makan makan....boleh ?

fRaMe+LenSeS said...

Walau apa pn harapan kamu. Nadh mndoakan ianya akan jadi kenyataan. apa pn biarlah ianya menjadi salah satu penyebab untuk kita lebih taat kepada ALLAH kan ? ;)
Moga hasil penulisan kita jadi bahan bermanfaat kepada yang membaca. :D

Selamat berbelog. ;)

 

Template blog ilham dari alif ismail