Wednesday, November 2, 2011

Chicken Claypot @ SOGO....... Yummy !

SOGO ?????
apa yg korang terbayang biler sebut pasal sogo ?
mesti sale giler2 kan.... walaupun yg sale murah tu kebanyakan off season punya barang..
iya tetap jadi rebutan...
apa yang penting....!!!
KAU ADA ???? he3
tapi terus terang teman cakap..... sogo the best place kalau nak beli barang2 yg medium branded...
sebab byk pilihan....
kalau yg budget besar high branded tu..... toksah la pi sini..... takde punya....
pi ler kat pavilion atau klcc tu...
tapi apa yg teman nak crita kat sini.... bukan pasal brg2 yg dijual....
tapi my yummy yummy biler pi kat sini....
kat mana ?
Kat food court ler....
Teman kalau datang sini mesti mkn kat satu tempat nie jer.... Claypot and sizzling !!!
so far chicken rice claypot dia antara yg terbest teman pernah jumpa.....
kalau ade kat tempat lain yg lagi best korang habaq mai tau... teman nak try....
Boleh pilih sama ade nak yg biasa , chicken with mushroom or chicken with salted fish.......
dry chilli noodles dia pun ok jugak....
Tapi kalu bab minum.....
satu jer yg teman selalu beli
apple juice special tu..... ala yg letak assam masin...... yummy sangat !
So let's enjoy the food !!

7 comments:

pro said...

good blog

My recent post


Lawak: Sifat Awek Berdasarkan Suara (4 Photos) | CotaTua

Aien Not Alien said...

adehhh~ ku tergodaaaa..

sedapnya..dah lama tak g SOGO semenjak dah menetap kat melaka ni..hmmmm

remyhazza said...

aien....
sogo tetap cam dulu.....
padat , sesak , sale giler giler.....

AYIE ABAS said...

dulu ayie pernah jugak jalan2 kaki kat KL sampai laa ke sogo...ermmm sekarang dah lama tak kesana.

My Life's Journey said...

Sedapnya ...nak cikit boleh?

sis92 said...

benci lah suka dok tayang makanan eh
bagi sis tidak huh!

remyhazza said...

sapa sapa yg berkenan leh ambik....
download ajer.... fOC....
he3

 

Template blog ilham dari alif ismail