Tuesday, November 22, 2011

HARI MINGGU YG KEBASAHAN PART 2

WAH...panjang crita aku sampai ade part 2......he3
saje jer.....
sebanar nye lepas mkn kat warisan pertanian putrajaya tu....
kiteorg terus pi shah alam..

motif nak tgk Jauhari gallery kat  area stadium shah alam tu.
kawan den sibuk nk pi tgk... kut2 ade yg tersangkut dihati....
memang tersangkut ler.... cantik art2 kat situ..
tapi yg tak sanggup... harga nya...
dah sama ngan gaji teman sebulan...hu hu hu
bukan taraf teman....so better pi cari kat nilai 3...he3
pengakuan ikhlas nie....
sblum pi situ..... teman pi jenjalan dulu.....
cam biasa ler.... parking kat SACC mall.... jln2 dan terus ke plaza alam sentral.....
teman dtg sini dgn satu hajat jer.....
nak pi kedai nie.....
memang my faberet shop.... sebab quality nyer bagus dan harga masih bwh paras kemampuan teman....
sebab teman punya snickers dan bell dah 3 tahun beli masih bertahan sehingga kini....
so sebab karnival membeli belah dah start semalam...

so teman sambar ler sandal terbaru.... sebab dpt discount..he3...

so lps tu hujan turun.... nak buat camner... terpaksa redah ke Jauhari gallery tu.... sebab nk kejar masa patah balik ke alamanda sebab nk tgk happy feet part 2... tu sebab nama entry hari minggu yg kebasahan... he3 
happy feet review ???
next entry ler pulak......

6 comments:

Ms. LaLA said...

Main hujan pon best jugak kan? hihi.

EmpayarUtama said...

Hehe ingat basah apa td :)

mira maisara said...

cam penah tgk je la kedai rushai tu..kt PAS eah?

remyhazza said...

HAAH MIRA....
bagus buatan nyer.....
handmade leather...
harga pun tak mahal sangat

empayar....
basah mandi hujan ler....

miss lala..
dulu kechik2 main hujan ok ler,,,
skrg hujan tak bersih cam dulu...
kena sikit dah demam...huhuhu

Aien Not Alien said...

kenangan di SACC Mall dan PAS memang masih dalam ingatan...


teringat bandar anggerik ni...hehe.. dihatiku selalu..

Kancil 8349 said...

rindunya pergi ke Shah Alam...bilalah Kancil akan datang ke sana

 

Template blog ilham dari alif ismail