Saturday, November 12, 2011

BLOGLIST 30 TERPANTAS DARI HACKERS

Teman kena join satu segment nie....
bloglist terpantas dari hackers yg telah dibuat oleh
terowonginformasi

teman dah kena tag oleh
Diana Aziz
he3..... demi tidak menghampakan kenkawan.... teman buat jugak entry nie.....sebab diana ckp teman antara yg bertuah.....
special utk diana..

Anda berminat untuk letak bloglist di Blog Terowong Informasi ini?
Senang sahaja, ikut step yang diberikan :

Syarat - Syarat:

  1. Letak header Bloglist 30 Terpantas di atas itu.
  2. Letak Tajuk : Bloglist 30 Terpantas Dari Hackers
  3. Beri 5 sebab kenapa mahu letak bloglist anda di Blog Hackers ini.
  4. Sudah siap, letak link anda tersebut di komen entry ini.
  5. Tarikh Tutup : 30 Bloglist tersenarai, tutuplah bloglist ini.
  6. Peringatan : Bloglist ini sah sehingga 3 bulan sahaja.
Update : Anda letak sahaja Header di post entry anda dan kemudiannya letak link anda tersebut di komen terowong informasi.

P/S :- so teman taknak tag sapa sapa..... sebab rasanyer dah cukup 30 bloggers terpantas tu.....he3

so utk diana.... all the best.... gd luck....
moga anda jadi 30 bloglist 30 terpantas dari hackers

janji teman utk sertai......

6 comments:

DianaAzis said...

La..diana baru nak reply shout..dah nampak pulak entry ni..terima kasih la wak..saya tag tu tak paksa pun la wak..anyway, really appreciate this friendship :)

remyhazza said...

kita buat ikhlas ler.....
kekadang jer lambat sikit....he3 busy sikit kekadang.....

EmpayarUtama said...

Aku rasa macam kena juga tp x taule nak buat ke x. nnt fikir dulu hehe

remyhazza said...

he3.....
rasa teman ler.....ade nama empayar aritu.....

Hackers said...

thanks kerana join walaupun penyertaan dah ditutup..dengan ini..Hackers memasukkan bloglist anda extra khas buat anda..

remyhazza said...

thanks hackers.....
mekasih bebanyak.....
jasa mu dikenang.... !

 

Template blog ilham dari alif ismail