Monday, November 21, 2011

HATI MINGGU YG KEBASAHAN !

Kelakar pulak tajuk entry teman kali nie....
tak tau ler apa yg BASAH....
smlm... boring giler dok kat rumah.... ingat nk kemas apa yg patut... tukar air aquarium ker.... yg dah sah tinggal separuh jer.... sure ikan dlm tu sumpah aku.... dok berimpit ! he3...
tertiba ade kwn ajak kuar pi jenjalan awal sikit....
yes,,,,, tapi nak pi mana ?
ala.... kita kuar pi mkn dulu.... pastu kita plan ler nk pi mana?
he3.... sebenarnya memang planing nk kuar , tapi ptg sikit... sebab dh book ticket movie happy feet part 2....
so kita org pi mkn2 dulu...
so dah lama tak pekena nasi ayam kampung kat warisan pertanian putrajaya ngan abc kat situ....
so perfect timing ler.....
Nasi ayam kat sini memang best...pedas giler....
paling best mkn kat sini... harga murah... dan byk choice....
semua ader.... citarasa satu malaysia....
konsep terbuka dgn gerai gerai.
lagi satu tempat nie aman sikit..... tak crouded sangat....
cuma yg tak best....
parking limited..... jenuh jugak ler berpusing nak cari parking....
clash pulak ade wedding ceremony kat situ.... tu yg geram tu....
so lepas dah kenyang.... tgk masa ade lebih kurang 3 jam lagi....
next destination ????
next entry ler..... he3
jauh nak drive nie......

3 comments:

sweetpeas said...

Kat mana tempat ni? Nampak makanannya macam sedap je? Harganya????

remyhazza said...

warisan pertanian putrajaya...
harga murah... nasi ayam hainam baru 4 hinggit..
kalau ayam kampung tu 6;50 jer...
tak ler mahal sangat..
kalau sup atau laksa dlm 3.50 jer

Cik Nurul said...

bestnya dapat jalan2 makan2.. wuwuwuu -.-

 

Template blog ilham dari alif ismail