Saturday, November 5, 2011

PADI DITENGAH KOTA

Korang percaya tak , ade padi ditengah kota.....
he3...
ala percayalah !!!!
wokeh2... kali nie teman nak story sikit pasal yummy2.....
kat mana pulak kali nie.....
so let kita pi yummy yummy kat prima avenue @ cyberjaya...
kat area nie kira happening jugak ler.....
ade byk restaurant yang boleh anda pilih....
antaranya white coffee , kitchen enquire and etc
suasana kat area nie nie silent and peace sangat.....
terasa rileks habis.....
kekadang leh lepak berjam jam..... he3....
sebab apa..... suka tengok decoration kat tempat tu..... setiap restaurant dipisahkan oleh fish pond.ala kontemporari bali and zen sikit.....
nak masuk restaurant pun kena lalu jambatan......
tapi yg paling best teman suka pi ialah kat padi house.
ape yg best ?
kat sini makanan nyer boleh tahan ler......sedap..... byk jugak variety...
cuma yg teman tak suka...satu jer.....
dia punya menu card very the season..... dah koyak ! lunyai...
alooo.... make a new one lah !!!!!!!
restaurant jer mahal..... quality service adooooo jer !.... choi! he3
so apa yg peberet kat sini.....
menu nyer lebih kurang selera oriental dan jugak western
like ape yg kwn teman makan nie.....
Stirfried chicken with dried chilli ..serve sekali ngan rice and crackers.
klau teman , selalu kalau makan nasi teman suka makan  stirfried beef with ginger and spring onion.... tapi smlm teman tak mkn menu tu.....
teman makan my peberet....
baked cheese spaghetti.... memang best kalau mkn tgh2 panas.......
air pulak...yg paling best  selalu teman minum.... root beer float ler.....
baru ler kena ngan baked cheese spaghetti tu.....
apa apa pun..... let enjoy the food....
so sapa 2 yg nak try boleh ler pi Padi House kat prima avenue @ cyberjaya.
Tapi ingat.... selera masing2....tepuk dada tanya selera...

2 comments:

dhinai adnan said...

Paling tak minat makan luar kecuali kalau terpaksa....

sis92 said...

ni dah boleh join wonderfull treats..dok tayang makanana :P

 

Template blog ilham dari alif ismail