Thursday, November 3, 2011

THE BEAUTY OF SAND ART...

Beauty of sand art....
itulah yg teman nak crite....
dulukan teman pernah crite yg teman pernah dapat satu gift from my x-boss sebotol sand art from dubai...
ala yg pic unta dlm botol tu.
so what now ???
skrg korang tak payah nk pi jauh2 nak cari sand art nie...
kat M'sia dah ade dah....
kat mana lagi kalau bukan kat Central market ...
Pelbagai design boleh didapati dan kesemua nya kiut miut....
cuma yg tukang buat tu jer tak cute,,,,he3...
macho jer.... ye la.... arabic man....
Nak buat sand art nie memang teliti..... perlukan kepakaran.....
setakat nak susun berlapis lapis dlm botol tu...teman boleh ler....
tengok pasir2 yg berkaler kaler tu pun dah cantik....
 Teman tengok mamat tu begitu teliti nak masukkan pasir2 tu.....
korang ingat senang... terlebih letak.... jadi benda lain pulak.....he3
ambik masa jugaklah kalau nak siapkan satu2 botol tu.....
 So let kite tgk apa design yg ada....
memang banyak pilihan...
dan harga nya pun tak lah begitu mahal sangat....
dalam linkungan rm25 ke RM 45 jer..
so sesuai sangat nak kasi gift utk sapa2 nanti
 So jom kita pi central market.....

sambil2 cuci mata  dan lihat keindahan seni kraftangan yang ada kat situ....

enjoy !



5 comments:

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau hehehe

remyhazza said...

thanks pak joe....
for sure kita akan follow balik....
nak tuntut ilmu blogging nie....

CintaKhadijah said...

santik! xpenah tgk mndalah ni.. t boleh pg cari..^^p

LyNdA Aziz said...

ehhh ! awak . saya ada nie satu .
birhday present !
pernah tengok orang tuh buat benda nie .
memang complicated giler . kena banyak sabar kowt .
teliti habis masa orang tu buat hari tuh .

♥Aien Najwa♥ said...

perghhh teringin sebenarnyer bende alah niy..tapi tak pernah nak beli pown..wink2..~~_~~..

 

Template blog ilham dari alif ismail