Monday, November 14, 2011

JOM WINDOW SHOPPING..... PAVILLION

Adussss...
penat nyer kaki..... window shopping tak hingat dunia arini.....
habis satu bukit bintang kena tawaf....
semata2 nak teman kawan shopping....
teman cam biasa ler..... window shopping jer la yg teman mampu....
ye ker ??? he3
so kitg org parking keta kat time square...pastu redah pi  low yat  plaza   , Lot 10 pastu terus lepak kat Pavillion..... 
so sampai kat Pavillion terus cari mkn.....
nie kan blog makan2..... he3
lepak kat Food Republic  pekena Char kuehtiaw special kat hawkers stall.....dan juga dessert kat beard papa's
dah kenyang baru boleh window shopping....
penat ler merayau dari satu tingkat ke satu tingkat melayan kawan teman nie...... tak tau ler apa yg dia nak cari.....
otw balik...
singgah kat starhill Gallery yg comfirm takan teman shopping kat situ.... semata2 nak ngedap butik LV.... he3
tapi teman suka tgk decoration dlm nie...... mewah sesangat....
jln punya jln tak sedar nak nak mlm.... terus pi lowyat plaza balik... beli casing baru utk phone......sbb tadi dah usha....he3
nak balik terus rasa cam malas nak kuar mkn mlm....
so my pren ckp terus kita dinner kat BB....
cari punya cari jumpa satu restaurant kat sebelah low yat plaza...
tgk tempat not bad.... why not kita try......
namanya suasana jendela rasa..... baru bkk dlm lepas raya aritu.....
disebabkan satu hari tak mkn nasi terus kitaorg order nasi.....
teman makan nasi goreng paprik seafood manakala my pren mkn assam pedas....
not bad.... boleh ler pi lagi...nasi goreng die sedap tapi assam pedas dia terlebih masam sikit.......
pekena pulak ngan bandung soda yg best.... murah dan byk pulak tu.... segelas rm2.50 jer.... puas hati....
apa apa pun.....teman puas window shopping arinie.....
yg penting yummy yummy tak boleh lupa.....he3
eh dah mlm ler....... jom balik !!!!!

6 comments:

Eera Shera said...

sedapnye tgk nasik tu..

ye ke window shopping je ni..ntah2 satu lori mengangkut..hehe

Kancil 8349 said...

memang cantik kawasan bukit bintang...kancil lalu je kawasan sana ndak pernah lagi berjalan - jalan

Cik Nurul said...

pehhhh! besnye window sopink! dah lame x window sopink.. huhu

~terliur tengok nasik tu! -.-

remyhazza said...

guyz.!!!
nasi paprik tu memang the best..
terasa sangat....
tapi tu ler.....
area bukit bintang..
kedai biasa jer....
sepinggan rm8.50...
tapi kalau sedap berbaloi ler....
kalau tak sedap....
rugi rugi !

Wilayah Sepet Kuku said...

as salam..

hulamakkaii...macamnak terpengsan tgk makanan...semua menyelerakan..waahhhh

Fabulous Me said...

Haha sama la kte. Since ddk pj,klu p kl park kt lot10. Pastu menapak dr pavi,starhill,lowyat n bb. And musti mkn nasi ayam bb. Huhuhuhu.. Jrg trun kl. Bz bebenau. Dpt amik coti n p pusing habih bru besh.. :)

 

Template blog ilham dari alif ismail