Monday, November 28, 2011

PUSS IN BOOTS......... BEST SANGAT !!!

Hola !!!!
Semalam teman pi ler tengok Puss in boots nie....
apa yg boleh teman ckp....
so awesome....best sesangat....
kalau nak compare ngan happy feet part 2 tu....
inilah org kata crita kartun utk semua peringkat umur....
jalan cerita mengingatkan kita dgn cerita dongeng zaman kanak2 dulu....  antaranya jack and jill , jack and the beanstalk dan juga humpty dumpty.
semuanya digabung menjadi kaitan dlm puss in boot nie....
Gadingan antonio banderas ( puss ) ngan salma hayek (kitty ) memang dah terbukti dari dulu lagi......cam crita desperado pulak....
kisah puss yg diambil sebagai anak angkat di sebuah bandar bersahabat dgn humpty yg sering dibuli tetapi penuh dgn imaginasi...
puss terperangkap dlm kenakalannya bersama humpty dan berusaha utk memulihkan namanya....
caranya dia kena mendapatkan golden egg....
pengembaraan bermula dgn mencuri magic bean dari jack n jill.
sambil dibantu oleh kitty dan humpty tetapi puss dikianati.....
nak crita lebih nanti tak syok pulak......
so, baik korang tengok sendiri...
so kalau sapa yg minat crita kartun.....
jom pi layan puss in boot nie.....
so cute biler puss buat cam nie......
amigos !!!!

4 comments:

~Nana BamBam~ said...

kitew nak tengok jugak..hehe

chaa ;) said...

Promote2 ni gaya mcm nak Belanje Cha je . HA HA HA ~

*geram la sbb cd cetak rompak utk movie ni tk jual ! ;ppp

remyhazza said...

isk !!!! mana puas tgk pirate punya....
tgk movie lagi best chaa....

EmpayarUtama said...

Kena gi tengok ni. Banyak lg cerita lom nengok...

 

Template blog ilham dari alif ismail