Thursday, November 24, 2011

BILA HUJAN MENCURAH , PERUT MULA BERGELORA....

Kah kah  kah.....
mana punya pantun dua kerat teman guna pun teman tak tau....main redah jer....
smlm.... hujan lebat kat area sepang nie.....
biasa ler kalau dh sejuk2 ...mesti lapar kan....
so mula2 cuma berhajat nak pi popular book store jer kat area nilai 9 avenue tu.....
dah puas borong ape yg patut...terus terpandang kedai nie....
sebab satu level ngan popular tu...
hujan pulak tak stop lagi..... apa lagi.... pekena sup panas best nie....
walaupun selalu pi Giant nilai nie..... tak pernah try mkn steamboat kat q-thai nie.......
sebab dibayangi oleh ayam penyek yg lebih lebih menawan hati.....he3
so smlm my pren ckp ...kita try tengok....
sebab dah ade menu baru pulak....
sizling BBQ steamboat.....
tapi harga up sikit ler dari mkn steamboat sahaja....
so aper yg teman nak ckp...
taste die ok sesangat......
selection pun boleh tahan variety...penuh dgn sayur sayuran, mknan laut , noodles dan pelbagai lah.....
boleh kira berbaloi ler ngan harga nya....
 dessert dia ade thai kueh ngan makanan tradisi thai yg lain.....
tapi yg paling best...ice cream top with watermellon nie lah...
jeles semua org...... pastu siap ade yg tiru sebijik camnie.....
lama jugak ler isi perut kat sini....sampai hujan reda...
air thai tea pun dah sampai 3 gelas......
hasil nya clean and clear
decoration kat dlm restaurant nie pun ok jugak... sentuhan seni kraftangan Thai yg cantik..
so let's enjoy the meal...... he3

3 comments:

EmpayarUtama said...

ingat laut dan jiwa je bergelora.....

Kak Sal said...

lepas makan sure bergelora dalam perut...hehehe..

remyhazza said...

kak sal....
die bergelora biler bgn tido....he3

 

Template blog ilham dari alif ismail