Thursday, November 24, 2011

8M MEAL SAMPLING.......YUMMY !

salam....
selamat sejahtera everybody....
tak mau crita byk2....
smlm buat sampling for 8M ( Myanmar Airlines )
ok lah... tak byk kerenah... cuma tension sikit pasal tak inform earlier apa die org nk sampling smlm......
proposal sikit jer...tapi dieorg request macam2....
misunderstood sikit pada mulanyer....
iye lah...kita prepare 2 dish tapi die nak 3 for GCC...
pastu siap suruh buat menu standby for bfast and ref lagi....
teman order jerla kat chef....he3
 by the way,
the sampling success as usual....
all item yg baru request di accept seadanya....
so let's kita review the meal on that day.....
disebabkan kapal nie from myanmar... so the menu byk yg continental sikit... ala ala chinese....
mixed with western choice

apa apa pun... sampling berjalan lancar selepas semua kehendak dan kemahuan dipenuhi....
tak ler meleret sampai ke ptg sangat.....
 around 3 semua dah settle....
menu pun tak complicated sangat....
so yummy yummy....

8 comments:

Eera Shera said...

woah...meleleh air liur sampai ke lantai..

bro keje kat klia buat makanan utk krew ek?

cinnamon.com said...

wah enak2 semuanya ye..teringin nak buat sendiri la..

BezBuddy said...

waaa..nak mkn sume leh x?hehe

remyhazza said...

eera..
buat menu planning utk semua flight...crew pun sekali....

cinnamon and bezbuddy...
kalau hari2 mkn sedap tak elok jugak...bertambah maju kehadapan nanti....

DianaAzis said...

Alamak, terliur tengok makanan..bungkus kat saya sikit..hahaha :P

Faz Abas said...

congrats! and menu tu mmg nampak yummy :)

jom join contest di http://kisah-dan-kasih.blogspot.com/2011/11/contest-novella-di-kisah-kasih.html

remyhazza said...

diana.....
dah tak larat nak tadah air liur awk.....he3.... tiap2 minggu...

faz....
nie belum yummy lagi.... tgk balik lama2 punya entry..... lagi yummy

Laylihamid.blogspot.com said...

....eerrrrkkkkk.....Alhamdulilllah...

 

Template blog ilham dari alif ismail