Sunday, May 6, 2012

MH media sampling with The Edge

selamat berhujung minggu semua......
salam dari remy......
so... kali nie remy nak crita pasal yummy yummy pulak... dah lama takde entry pasal makanan kan......he3
pada hari jumaat yg lepas telah berlangsung majlis MH media sampling with The Edge. So press dtg lagi ler..... remy cam biasa kena set the place and prepared the table setting for the MAS team...Chef Zahidin  akan ditemubual oleh The Edge dan membuat meal plating utk dimuatkan dlm media tersebut.....
meal yg dipersembahkan tak beberapa byk , just for photo shoot tapi ohsem jugak lah...... Chef zahidin menerangkan konsep2 yg akan dipersembahkan sempena A380 nanti.....selain dari special uplift dan juga special meal.....disamping itu jugak sesi photo shoot chef zahidin utk dimuatkan dlm The Edge.
so jom kite lihat apa yg menarik sepanjang sampling tersebut..... sebab lunch menu pada hari tersebut memang ohsemmm... sebabnya ada satay , beef rib assam pedas , ayam masak merah , prawn kandar dan pelbagai lagi..... siap dpt compliment dari pihak the Edge , Mas media manager dan juga our big boss MR peter.
enjoy the meal , lepas nie kena pi cari the edge ler pulak...... nasib baik free jer kat tempat remy.....

24 comments:

pinkcolour82 said...

cukup mengiurkan tengok makanan nie..lain dari yg lain.tak pernah tengok :-)

Aien Alien said...

yesss....yummy yummy kembali!!


sedap2 semuanya...malam ni nak cari satey dgn ketupat la (terpengaruh dengan gambar)

remyhazza said...

pink.....
nak rasa nanti kena naik A380 ler.... tapi menu masih lagi dlm work out.... belum finalize lagi...tapi lebih kurang camnie ler....

remyhazza said...

aien...
nak yg free dtg sini... sekarang jugak boleh pi ambik......he3

Kancil 8349 said...

sedapnya...nak rasa

remyhazza said...

KANCIL.....
InsyaAllah... moga satu hari nanti kancil dapat merasa....

eyryn said...

sedapnye ! hantar sikit kat ryn boley ? :)

remyhazza said...

EYRYN....
boleh ajer... nak pakai post laju atau kurier.....? he3

diana said...

NAK KETUPAT DAN SATAY..:P

remyhazza said...

kak diana.....
nak berapa kak.....nanti remy suruh maisara dtg ambik...he3

Cik Nurul said...

sedapnyeeeee... lapo ni...

baguznet said...

mahal majalah ni... tapi apa kes derang datang buat sampling? heran gak nie...

remyhazza said...

cik nurul......
he3.... membuka selera dimalam hari....

remyhazza said...

baguznet....
buat special cover pasal Chef on the sky kut..... kerjaya seorg chef Di awan biru.....

Pencari Allah said...

TERLIUR. :) tu je mampu cakap. :)

Kancil 8349 said...

terima kasih remy...

http://kancil8349.blogspot.com/2012/05/punca-traffic-minggu-pertama-bulan-mei.html

misz_eyza said...

alahai sedapnya semua makanan tue...tp sayang nya ujung bulan nie MAS xnak bawa eyza hihi...

Ayie Abas said...

menu yg kelihatan ringkas tapi menyelerakan...:)

remyhazza said...

pencari Allah....
he3.... terliur...tapi rasa belum tentu.....

remyhazza said...

kancil....
sama sama.....

remyhazza said...

misz-eyza....
nie mesti nak pi somewhere.....
share ler....

remyhazza said...

ayie....
betul tu.... utk pesawat baru nanti.... makanan lebih kepada kemewahan..... tak complicated tapi bahan utama yg agak mewah....

Eera Shera said...

gambar first tu..serius rasa nk gigit je laptop huhu..kena cari sate ni..teringin la..slh bro la ni haha

ps: jmpe Ram? bli ke novel dia ;)

remyhazza said...

eera....
sabar... dah mln laptop tu...\belum tentu rasa satay...he3...

ps: jmpe ram tapi sebab ramai sangat , remy tgk dari jauh jer.....

 

Template blog ilham dari alif ismail