Monday, May 28, 2012

Jon Heboh with remy.....

Salam utk semua......
jom kita jln2 kat jom heboh edisi hari belia negara di putrajaya......
tu dia..... berduyun duyun tiba.......nie kalau juliana banos ada... mesti dia suka.....he3....mana pergi dia sekarang ye......
sejak2 dapat ferrari terus senyap......
berbalik kepada jom heboh edisi hari belia negara 2012 yg mencapai matlamatnya dimana hampir 2 juta pengunjung...... kiranya remy melengkapkan jumlah tersebut lah...... cuma remy sempat pergi semalam jer...... lepas tgk men in black3 kat alamanda.....
remy pi pun dah petang , malas nak mengharung jem dan juga kepadatan kat situ...... ptg2 sejuk sikit...... lagi pun cuaca panas sangat... kalau badan asyik melekit susah jugak..... tak selesa nanti..... cuma byk booth TV3 byk yg dah tutup..... tapi sempat jugaklah tgk beberapa show kat situ......
lepas tu start ler remy tawaf kat sekitar gerai jualan jom heboh sebelum membuat explorasi dari khemah ke khemah sambutan hari belia tu.... byk jugaklah yg sempat remy join terutama nya bab free gift...he3... kat hot link pun dapat goodies bag, dan juga kat area tourism malaysia...... sambil sambil tu sempat jugak beli barangan jackers , mamee , kapal api dan juga beratur panjang utk free gift barangan unilevers !!!! he3
tak kisah lah... janji free......lagipun dah ptg...... tak panas pun.....
remy lepak kat sambutan hari belia dari kul 5 hingga 8.30 malam..... melecit kaki menahan kepenatan.... tu pun tak sempat nak google semua area...... besar sangat...... lagipun my laling dah tak larat nak jalan......he3
apa apa pun karnival jom heboh edisi hari belia dan sambutan hari belia negara memang ohsemm.... moga moga matlamat yg hendak dicapai terlaksana......byk info baru yg remy dapat...... yg penting nawaitu kita kat sana...... kalau kita nak cari ilmu , maka ilmulah kita dapat.... kalau kita nak cari hiburan, maka hiburan lah yg kita dapat......
sakit tangan nak usung beg2 nie semua......huhuhu
free gift from unilevers...TQ
so jgn ingat benda yg negative jer..... sebabnya cuma hati kita yg tahu apa , mengapa dan kenapa kan ?

20 comments:

pinkcolour82 said...

CIKMALA tertarik ngan JULIANA BANOS dapat FERARI tue.SAPE YG BAGI!!!!....HEHEHEHE,bergosip plak...

Ayuni said...

hm, mesti penuh org....salam, nk mintak tlg bleh x? bleh x klau sedara tlg komen kat http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/2012/05/jawi-malaysia-heritage-treasure.html tentang kepupusan tulisan jawi. Komen hny digunakan utk pembelajaran sbb lecturer nk tgk komen blogger, thanx ek....

Remy hazza said...

cikmala....
kan hantaran dia aritu dpt ferrari....kawen ngan tokey sport car shop......eh betul ker? he3

Remy hazza said...

ayuni....
insyaAllah.....
akan diusahakan.....

Eera Shera said...

bro pegi hari pe? sy pi hari sabtu.. pkul 6 smpi 9. jem gila kn..sjam tggu parking. rasa nak patah balik je haha..masa sy pi pun booth tv3 dah tutup. mmg x nmpk artis lgsg la haha

Azian Elias said...

tak sanggup nak bersesak2..

~Beb~ said...

banyak nye dapat brg.. suke!

Remy hazza said...

eera....
remy pi hari last...sunday.... kul 5 ptg... sesak jugak nak masuk parking.....tapi nasib baik terus dapat parking.... sempat jugaklah tgk artis2 kat dlm pic tu....
kul 8.30 mlm baru balik......nak jln semua khemah pun tak terabis....

Remy hazza said...

azian.....
betul tu....
remy cuba elakkan pi yg bersesak tu...tgk dari jauh jer.....

Remy hazza said...

FM....
ada yg dpt...ada yg beli..... tapi kalau sure heboh...byk yg free gift.....he3

Aien Alien said...

Juliana Banos sibuk jadi surirumah sepenuh masa...hehe


itulah...jangan nak fikir negatif je kan, kalau cari hiburan...hiburan jelah jumpa..


free gift yang orang suka dan cari selalunya...hihi

My Life's Journey said...

wahhhhh dapat gift free ..mesti seronok kan .. umi pun suke ..

huhu kalu jalan2 lama mcm ni ..kaki umi pun melecet gak bang

Remy hazza said...

AIEN.....
that right !!!
fikir yg positive,,,,,
kita pergi utk bersama2 keluarga.... dapatkan info...dan juga melihat apa yg menarik.....

Remy hazza said...

umie...
bab free gidt memang tak boleh tolak...rezeki.....
tapi umie skrg jgn jln lama....
tak elok utk baby......

maszull said...

assalamualaikum remy...bestnya pi Jom Heboh n dpt barang2an free lagi tu...:)

ch000tz axoera ヅ said...

heheh tak terpergi pun sebab mengenangkan kesesakan yang malampau n fanassssssssss :D

Remy hazza said...

mama..
wassalam....
best mama...setahun sekali....
kena ler pi.....he3

Remy hazza said...

choootz.....
he3... tu yg remy pi kul 5......
kalau dari pagi....tak sanggup !!!!

NasZ said...

saya tak dapat nak pergi sebab kena buat rondaan 1 malaysia malam tu. wife saya pun nak pergi sebenarnya. takpelah. lain kalilah.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

Remy hazza said...

nasz.....
takpe next time aje... lagipun dlm keaadaan wife nasz sekarang....
tak sesuai kalau tempat2 camtu...sesak sangat !

 

Template blog ilham dari alif ismail